26 Nisan 2024 Cuma

SÜREKLİ ZİRVEDE KALMAK İSTİYORUZ

Isparta Yılmaz Şener BP, 2015 yılı Gizli Müşteri çalışması sonuçlarında 100 puan alarak Antalya mıntıkası Ege Bölgesinin en iyi istasyonu seçildi. Bölge Eğitim Sorumlusu Cem Maral Çakal, dün çalışanları ziyaret ederek, başarılarından ötürü hepsini kutladı.

Isparta

Yılmaz Şener BP, 40 istasyon içerisinde birinci oldu.Isparta adına da önemli bir başarı olan bu birincilik Ocak ayı içerisinde de ödüllendirilecek. Bu kapsamda dün Isparta’ya gelen BP Bölge Eğitim Sorumlusu Cem Maral Çakal, Yılmaz Şener Petrol BP istasyon müdürü Mehmet Altınkaynak’ı ve tüm personeli kutladı. Bu büyük başarıyı ilk etapta pasta keserek kutlayan BP heyeti, müşteri memnuniyetinin her şeyden öte olduğunu vurguladılar. BP adına açıklamada bulunan Eğitim Sorumlusu Cem Maral Çakal; “Isparta istasyonumuzda görev yapan tüm herkese teşekkür ediyorum. Her istasyonumuzda olduğu gibi Isparta istasyonumuza da gizli müşterilerimiz geldi ve hizmet değerlendirmesinde bulundu. Personelin kılık kıyafetinden, hitabına, hijyenden sunduğumuz fırsatlara kadar her şeyi değerlendiler. Bunun neticesinde Isparta istasyonumuza 100 tam puan verdiler. Bende buradaki tüm çalışanlarımızı kutluyorum” dedi. Eğitim Sorumlusu Cem Çakal, birinciliğin personele Ocak ayı içerisinde prim olarak dağıtılacağını da sözlerine ekledi.

SÜREKLİ ZİRVEDE KALMAK VE TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMAK İSTİYORUZ

 Görüşlerini aldığımız Yılmaz Şener Petrol BP İstasyon Müdürü Mehmet Altınkaynak ise; “Zirveye çıkmak önemli değil maksat sürekli zirvede kalmaktır. Hedefimiz bölgemizde birinci olmaktı. Bunu başardık. Şimdi ise Türkiye birinciliğini elde etmek istiyoruz”dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Musa BALABAN

23 Aralık 2015 Çarşamba 09:51

Ben şahsen devamlı ordan alışveriş yapıyorum tüm çalışanlar ödülü hakediyorlar kuru kuru reklamla olmaz 5.000 er lira ödül verilsin tüm çalışanlarına, hepsini tebrik ediyorum.

sss

23 Aralık 2015 Çarşamba 09:42

söyleyinde gece gündüz o yolları yıkayıp durmasınlar bigün birisi allah korusun ölücek nezaman geçsem ıslak kulaklarınız çınlatıyorum bilginize

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR