24 Nisan 2024 Çarşamba

SÜREKLİ ADRES DEĞİŞTİRDİ AMA ...

SÜREKLİ ADRES DEĞİŞTİRDİ AMA ...

Isparta

HAKKINDA 3 AYRI YAKALAMA EMRİ VE 5 YIL 6 AY 20 GÜN KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI:

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “ Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, Nitelikli Cinsel İstismar ve Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından 3 ayrı yakalama emri ve “Nitelikli Cinsel İstismar”suçundan 5 Yıl 6 Ay 20 Gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Ş.Ç. isimli şüpheli şahsın yakalanması için yapılan çalışmalar sırasında şahsın yakalanmamak için sürekli adres değiştirdiği anlaşılmıştır.

            Adı geçen hükümlünün yakalanması amacıyla gidebileceği tüm adresler tespit edilerek takip altına alınmış olup, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde sabah saatlerinde 209. Cadde üzerinde bulunan parkta bulunduğu tespit edilerek ekiplerimizce yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Hükümlü Ş.Ç. isimli şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce gerekli işlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıs cezaevine gönderilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR