25 Nisan 2024 Perşembe

Süleymen Demirel Üniversitesi'ne dekan ataması

Süleyman Demirel Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile Teknoloji Fakültesine dekan ataması yapıldı.

Isparta

YÖK, devlet üniversitelerine bağlı 41 fakülteye de dekan ataması yaptı. Yükseköğretim Kurulu'ndan (YÖK), yapılan yazılı açıklamaya göre, Yükseköğretim Genel Kurulu'nun 12 Kasım'da gerçekleştirilen 14'üncü toplantısında, çeşitli komisyonlarca hazırlanan raporların yanı sıra bazı üniversitelere rektör ve dekan atamaları görüşüldü.

YÖK tarafından yapılan açıklamada SDÜ Eczacılık fakültesine Prof.Dr.Ahmet AKKAYA ve Teknoloji Fakültesine  Prof. Dr. Reşat Selbaş dekan olarak atandığı bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Edi

15 Kasım 2015 Pazar 10:17

inden bu durum varsa li siz yalan söyleyecek değilsiniz, bence is patlatırım gerekenin yapılmasını sağlamak gerekmez mi

sdü emektarı

15 Kasım 2015 Pazar 00:09

ahmet hoca da ahir ömründe bir dekanlık yapsın işte. rahat bırakın adamı. hasan ibici döneminde yönetici olmak isteyip de olamayanlar bu devirde olmaya başladı işte. varsa bir haram para zaten bu dünyada değilse öbür tarafta çıkar işte.

ceyhan

14 Kasım 2015 Cumartesi 22:23

sırf yorum yapmış olmak için yapan ........ler. noldu önceden işleriniz tıkırındaydı demi. şimdi tabi işinize gelmiyor

mazlum

14 Kasım 2015 Cumartesi 15:43

serdar beyin yaşadığını bende yaşadım, "otel akkaya" yorumuna yürekten katılıyorum

ZD

14 Kasım 2015 Cumartesi 11:38

Bu atamalarla üniversitemizin kazanacağı inancındayım. Her iki atamada doğru tercih. Milletimize ve üniversitemize hayırlı uğurlu olsun. Hocalarımızı tebrik eder, başarılar dilerim.

serdar

14 Kasım 2015 Cumartesi 10:35

parayla devletin yatağını satan ahmet akkaya yazıklar olsun sanada seni atayanada.suratlarını görmeden muayenehanende para tahsil ettiğin insanların girişini yaptırıp garibanların çıkışını yaptıran saygıdeğer .....doktor.200 liralık doktor.200 lirası olmayanların hakkını nasıl ödeyeceksin.allah yardımcın olur inşaallah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR