23 Nisan 2024 Salı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİNE 200 KONTENJAN!

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİNE 200 KONTENJAN!

Isparta

Isparta, konut sektöründe çığır açacak bir projeye evsahipliği yapacak. KULE 246 Konutları, 23 dönüm arazide 7 ayrı projede 731konutla MERHABA demeye hazırlanıyor. Isparta'nın yeni merkezinde yükselecekkonutlar sosyal donatı alanları ile aile bireylerinin tamamına hizmet verecekşekilde tasarlandı.      

Isparta’nın yenicazibe merkezi Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, KULE246’yı anlattı:

SDÜ'YE 200 KONTENJAN

Yalçın Baysan Grup, Memur-Sen'den sonra SDÜ Rektörlüğü'ylede 200 konutluk anlaşma yaptı. Kule246 Projesi'nde SDÜ personeline yüzde 15özel indirim uygulanacak. Çevre Yolu üzerinde geliştirdiği 731 dairelik Kule246Projesi ile dikkatleri üzerine çeken Yalçın Baysan Grup, Memur- Sen'den sonraSDÜ Rektörlüğü ile de özel bir anlaşma yaptı. Yalçın Baysan Grup ile SDÜRektörlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında 1 aylık süre içerisindeKule246 Projesi'nden konut alacak personele yüzde 15 oranında özel indirimuygulanacak. SDÜ camiasının Kule246'da kotası 200 konut ile sınırlı. YalçınBaysan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, Basın Kulübü'nün canlıyayınında 7 yıldır üzerinde çalıştığı Kule246 Projesi'ni anlattı. Memur-Sen ileyapılan özel anlaşmanın getirdiği avantajlardan bahseden Baysan, SDÜ camiasınada müjde verdi. İşte Baysan'ın açıklamaları: "1+0'dan 4+1'e kadar konutprojemiz var. Bizim Memur-Sen ile yıllardır birlikteliğimiz var. Zaman zamangörüşmelerimiz devam ediyordu. Üyelerine 2 konut projesi kazandırmış bir siviltoplum örgütü. Kooperatif üzerinden yaptıkları projeleri vardı. Memur-Sen vebağlı sendika başkanlarına projemi anlattım. Üyelerini bu projedenfaydalandırabileceğimi söyledim. Üst düzey bir projeyle Memur-Sen üyelerinibuluşturabileceğimi ifade ettim. Düşündüler, değerlendirdiler. 'Neden olmasın'dediler. Memur- Sen ve bağlı sendika üyelerine adına yüzde 15 indirim yaparak200 konut ayırdık. 200 konut için de başvuru için belli bir zaman dilimikoyduk. Projeye dahil olmak isteyen üyelerimiz bize geliyor, 50 bin TL peşinatyatırıyor. Geri kalanını anlaşmalı finans gruplarımızla anlaşarakçözümlüyorlar. Bu projeye dahil olmak isteyen Memur-Sen üyelerinin 3 haftasüresi kaldı. Bu zaman içerisinde gelip, bu projeye dahil olabilirler. Buanlaşma medya aracılığıyla duyulduktan sonra üniversite camiasından bizetalepler geldi. SDÜ camiası olarak bu proje içerisinde yer almak istediklerinibelirttiler. Üniversite camiamız için çalışmalarımızı başlattık, değerliRektörümüz Prof. Dr. İlker Çarıkçı beyle görüşmelerimizi yaptık. SayınRektörümüzün ilgisi ve alasına teşekkür ediyoruz, üniversite camiamıza da 200konut ayırdık. Üniversitemizle protokol imzaladık. SDÜ Doğu ve BatıYerleşkelerinde tanıtım stantlarımızı kuracağız. 1 ay içerisinde bize başvuranSDÜ personelimize yüzde 15 indirim uygulayacağız."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ORKUN

18 Mayıs 2017 Perşembe 09:19

Kardeşim bırakın 400 bin tl lik daireleri asgari ücretli ve emekliye uygun 2+1 90 m2 daireler yapın,ben 200,400 bini ömür boyu çalışsam bulamam.Parayı az kazanın bi hayır duası alın öteki tarafa zaten kefenle gidicez.

sadece

18 Mayıs 2017 Perşembe 07:51

şirket elemanları da yararlanabiliyor mu

Gariban

18 Mayıs 2017 Perşembe 00:45

Bırakın zengine indirim yapmayı yapın garibanlara indirim ev sahibi olsunlar

Barbaros32

17 Mayıs 2017 Çarşamba 20:54

1+1 2+1. 3+1. Fiyat araligi nedir ona gore paramizi ayarlayalim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR