24 Nisan 2024 Çarşamba

SÜLEYMAN DEMİREL'İN ZIRHLI ARACI AZİZ YILDIRIM'DA!

SÜLEYMAN DEMİREL'İN ZIRHLI ARACI AZİZ YILDIRIM'DA!

Isparta

Bir süre önce FETÖ’nün suikast listesinde olduğu ihbarları üzerine emniyet tarafından dikkatli ve tedbirli olması konusunda uyarılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a iki yıl önce vefat eden 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in zırhlı aracı tahsis edildi.

 

Demirel’in 2012 yılından itibaren kullandığı özel mercedes marka aracın geçtiğimiz günlerde Başkan Yıldırım’a verildiği öğrenildi.Yıldırım’ın özel tasarlanan ve şu an bakımda olan aracı yakın bir zamanda kullanmaya başlayacağı kaydedildi.

 

Hatırlanacağı gibi emniyet Yıldırım’dan güvenliği açısından hem zırhlı araç kullanmasını, hem de koruma sayısını artırmasını istemiş, hatta kendisine sivil polis de tahsis etmişti. Başkan Aziz Yıldırım da kulübün resmi sitesinden emniyetin yaptığı uyarıları doğrulamıştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

üü

31 Mart 2017 Cuma 10:31

bu devlet nekadar savurgan devletin arabası futbolcularda ne işi var bunlar kazandıkları milyon dolarları yiye yiye bitiremediler yazık valla bide bütün derneklere verin zırhlı araç bütün sendikaların il temsilcileri dahil hepsine verin

Gülistan

30 Mart 2017 Perşembe 17:06

Ne FETÖymüş ****

Serdar

30 Mart 2017 Perşembe 15:20

Buda şunu gösteriyor ki ye Kürküm ye zengine sıkıntı yok devlet emrinizde

Yuh olsun

30 Mart 2017 Perşembe 15:10

Varya artık yuh size...karincayi incitemen insanlari infazci yaptiniz ya...aylardin bu garibanlarin ****arini aglatip mallarina cokuyorsunuz...aralarindan biri bile kardi cikip ses cikardi mi? Asil infazci o arabanin tahsil edildigidir. Unutmayin bu ulkede birkac mafya vari insandan biridir onlar...

Ispartalılar

30 Mart 2017 Perşembe 12:12

Babanın Zırhlı Mersedesi...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR