24 Nisan 2024 Çarşamba

Sulama kuyusunun trafosu çalındı

Sulama kuyusunun trafosu çalındı

Isparta

ISPARTA'nın merkeze bağlı Büyük Hacılar köyü arazisinde sulama kuyusuna ait elektrik trafosu çalındı.

Olay, Büyük Hacılar köyü arazisinde meydana geldi. Aliköy'de ikamet eden ve çiftçilik yapan Müslüm Öztürk'e ait bahçede sulama yapılmak için açılan sondaj kuyusunun elektrik trafosu söküldü. Bahçesini sulamak üzere dün sabah saatlerinde arazinin olduğu yere giden Müslüm Öztürk, direk ve trafo kabini dışında hiçbir malzemenin yerinde olmadığını görünce şaşkına döndü. Müslüm Öztürk'ün haber vermesi üzerine gelen jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Müslüm Öztürk, "Bu trafo belki 15 yıldır bu bahçede bulunuyordu. Arazimizi sulamak amacıyla açtırdığımız derin kuyu sondajından dalgıç pompa ile su çekiyorduk. Sulu tarım yaptığımız bu bahçede şimdi tüm emeklerimiz sulama yapamadığımız için heba olacak. Yaklaşık zararımız 15 bin liranın üzerindedir. Bunu yeniden tesis etmek günler sürer. Kaldı ki yeniden çalınmayacağını nereden bileyim. Jandarmaya haber verdik, araştırılıyor. İnşallah yakalanırlar, çok üzgünüm" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aliço

29 Haziran 2022 Çarşamba 08:34

Tedbirinizi alın hırsızlara davetiye çıkarmayın. Evinize kamera taktırın eve bahçeye kömürlüge değerli eşya bırakmayın. Motosikleti nizi disk freni ile kilitleyin. Zemin ve 1.katlar demir parmaklıklar taktırın. Kapı pencerelerinizi kilitleyin.Hergün kontrol edin eşyalarınızı. Yabancı şahıs görünce takip edin banane demeyin.

Mağdur

28 Haziran 2022 Salı 22:59

Ispartanin 3 girişinde her gün işe gelip giden vatandaşlara kimlik sorulcana 3 girişte bekleyen emniyet arkadaşları isparta merkezde trafik ışıklarında durupta plakasız ruhsatsız motorları araçları durdurup kontrol etse daha iyi olurrrrrrrr

Hayat

28 Haziran 2022 Salı 15:59

YABANCI rumuzlu kişi size yani bize iyi mesaj vermiş burada bize dikkatinizi çekerim

Dogruya dogru

28 Haziran 2022 Salı 15:41

Ulan kacak kuyu acarsin 100 metreden derine inersin sanki bu yaptiklarin normalmi

Akkent Sakini

28 Haziran 2022 Salı 15:11

Her Yer Çingene Kaynıyor...Ortalık Fort Minibüs Dolu......Denetleme Yok mu...

Gariban Şaban

28 Haziran 2022 Salı 15:02

Aç Köpek Fırın Damı Delermiş.....Millet Aç Aç....

aliköylü

28 Haziran 2022 Salı 14:16

aliköy kavşağında bir jandarma aracı sürekli durmalı. aliköyde hırsızlık olayları çok arttı.

ısplı

28 Haziran 2022 Salı 12:44

sabaha karşı şarjlı üçtekerlekle dolananlar yapıyormuş bunları hepsi mülteci yeter artık gitsinler istemiyoz bunları biz

Ispartalı

28 Haziran 2022 Salı 12:37

Şerefsizler vicdansızlar

YABANCI

28 Haziran 2022 Salı 12:14

DUA ETSİN TARLASI YERİNEDE DURUYOR.herkesi hırsuzlıkla suçlayan .İFTİRACILAR,HERKESİ KAÇAKÇILIKLA SUÇLAYAN fırıldaklar,DEVLETTEN VERĞİ KAÇIMAK İÇİN İZİNSİZ KAÇAK KUYU KULANALAR,PLKASIZ ARAÇ KULANAN LAR,PATPPAT,MOBLETLER ĞİBİ..... yarıca namusu üzerine yemin edip devletine ğörevini doğru yaparım diye yamin edenler.VATANINI EN ÇOK SEVEN KİŞİ ĞÖREVİNİ EN İYİ YAPAN KİŞİDİR.

emre mahallesi halkı

28 Haziran 2022 Salı 12:03

ıspartada artık çok arttı son zamanlarda bu hırsızlık olayları nerde bu emniyet uyuyor mu millet illallah dedi ya bi dur deyin artık bir evin bahçesinde 1 haftada 2 kez hırsızlık olayı oluyor sabaha karşı hurdacılar dolanıyor mahalle aralarında kim olduğu belli olmayan herkez burda 4 mahalleyi kapatsan ne olacak yabancılara diğer mahalleler farklı sanki yeter artık istemiyoruz biz bunları misafirlik en fazla 3 gün olur bi defolup gitsinler artık nereye baksak ya afgan ya suriyeli ya pakistanlı

Isparta

28 Haziran 2022 Salı 11:46

Atabey ve köylerinde de bağ ve bahçelerden benzeri hırsızlık olayları olmaktadır güvenlik güçleri sadece yol araması değil bu hırsızlık olaylarının önüne geçilebilmesi için tedbirler alsa iyi olur.

ıspartalı32

28 Haziran 2022 Salı 11:32

son zamanlarda çok hırsızlık olayları görülmeye başlandı. güzelim ısparta'nın hırsızlık, cinayet gibi haberlerle anılması beni çok üzüyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR