16 Nisan 2024 Salı

SUÇLULARA GEÇİT YOK

SUÇLULARA GEÇİT YOK

Isparta

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 30 Kasım 2015 ile 26 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; İl merkezinde “Uyuşturucu Madde Kullanan ve Sattıkları” tespit edilen 25 şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen planlı çalışmalar kapsamında uyuşturucu ve uyarıcı madde satışı yaptıkları tespit edilen ve değişik tarihlerde delillendirme amaçlı 12 ayrı yakalama çalışmasında 25 şüpheli şahıs yakalanarak hakkında işlem başlatılmıştır.

Haklarında işlem yapılan bu şahıslardan operasyonlar öncesi ve sonrasında çoğunluğu satışa hazır vaziyette 155 paketlik ve birer kullanımlık eroin maddesi, 1 paket tek kullanımlık esrar maddesi, 35 adet alımı ve satımı Kırmızı veya Yeşil Reçeteye tabi olan tabletler ile uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirilmiş olup, ekiplerimizce 26 Aralık 2015 günü eş zamanlı olarak uyuşturucu madde ticareti yaptıkları değerlendirilen 10 hedef şahsın yakalanması amacıyla yapılan yakalama çalışmalarında 9 şahıs yakalanmış olup, 1 şahsın yakalanması için çalışmalar devam etmektedir.

Yakalanan 9 şahıs “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli mercilere sevk edilmiş olup, E.S, N.Ç., B.Ç., M.Ç., B.Ç.,G.R., O.U., M.Y., İ.D. VE R.K. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

 

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir

Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi;mso-ansi-language:TR;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA'>Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde Uyuşturucu veUyarıcı Maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir denildi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

AA

30 Aralık 2015 Çarşamba 12:13

Bu operasyonu yapan emniyet müdürlüğümüze çok teşekkür ederim .Allah güç kuvvet versin Allah başımızdan eksik etmesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR