26 Nisan 2024 Cuma

Suçlulara Geçit Yok!

Suçlulara Geçit Yok!

Isparta

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından hakkında hapis cezası bulunan 1 şahıs ile evden hırsızlık yapan 1 şahıs yakalandı.

 

Emniyet müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “AsayişŞube Müdürlüğümüzce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, ilimizde suç işlenmesini önlemek ve işlenmiş suçların faillerini tespit edip, yakalamak için çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir.

 

HAKKINDA 12 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHISYAKALANDI:

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında “Nitelikli Yağma”suçundan dolayı 12 Yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.B. isimli şahsın yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde şahsın Gülevler Mahallesinde bir ikamette saklandığı bilgisi elde edilmiştir.

Şahsın yakalanması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince belirlenen adrese yapılan operasyon neticesi şahıs saklandığıi kamette yakalanmıştır.

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hükümlü E.B. gerekli yasalişlemler yapılmış olup, sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANAN şahıscezaevine gönderilmiştir.

 

EVDEN HIRSIZLIK VE MALA ZARAR VERME SUÇLARINDAN ARANAN ŞAHISYAKALANDI:

Asayiş Şube Müdürlüğümüzce hakkında Pirimehmet Mahallesinde12 Aralık 2015 tarihinde meydana gelen “İkametten Hırsızlık ve Mala ZararVerme” olayının faili olduğu tespit edilen ve aranmakta olan A.Z. isimli şahısyapılan çalışmalar neticesi bulunarak yakalanmıştır.

Şahıs hakkında Asayiş Şube Müdürlüğümüzce “İkametten Hırsızlık ve Mala Zarar Verme” suçlarından gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilmiştir.

 

Emniyet Müdürlüğümüzce suç faillerinin tespiti ve işlemiş oldukları suçlar sebebi ile aranan şahısların yakalanması amacıyla çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir” denildi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR