26 Nisan 2024 Cuma

SUÇ UNSURU BELGELERİ ÇALIYORDU

Süleyman Demirel Üniversitesi'nde bilgi işlem daire başkanlığı görevini yürütürken paralel yapıya yakınlığından dolayı görevinden alınan Halil Karakoç, bugün ise Biomedikal Bölümü'nden, birim ile resmi bir ilişkisi olmamasına rağmen kendisine ait aracına koli taşırken gözaltına alındı. İddiaya göre ise o evraklarda suç unsuru belgelerin olduğu öğrenildi.

Isparta

 SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nden çıkarken yakalanan H.K’nın, çıkarken taşıdığı kolilerin içerisinden belge ve hard diskler çıktı.


O kolilerden belge ve hard diskler çıktı

Süleyman Demirel (SDÜ) Eski Bilgi İşlem Daire Başkanı H.K, üniversite hastanesindeki bir odada bulunan belge ve bilgisayar hard disklerini özel aracına yüklediği sırada fark edilerek gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre öğle saatlerinde SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne gelen Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Eski Bilgi İşlem Daire Başkanı H.K, Biyomedikal Merkezi'ndeki bir odaya girerek içeride bulunan belge ve bilgisayar hard disklerini kendi özel aracına taşıdı.

Bu sırada özel güvenlik görevlileri tarafından fark edilen H.K, olay yerine çağrılan polislere teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheli hakkında, SDÜ Rektörlüğü talebi üzerine soruşturma başlatıldı. Üniversitede bulunan belge ve bilgisayar hard disklerini rektörlükten izinsiz olarak aldığı belirlenen H.K'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

ADLİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR.....

AYRINTILAR BOMBA 32 DE BEKLEYİN...

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HALİL ABİ

22 Mayıs 2015 Cuma 10:37

Halil iyidir muhakkak

mehmet

22 Mayıs 2015 Cuma 09:42

halil beyi seversiniz sevmezsiniz fakat tıp fak,bilgi işleme yaptığı değişiklikleri görmek lazım,kalibrasyon,fiber ek...gibi işlerin dışarıda kaç liraya yapıldığına bir bakın ama bilenler baksın baksınki görsün,ben ne cemaatciyim nede bir cemaatle işim olur halil beyle 5-6 sene önce kısa bir süre beraber çalışmamız oldu,dürüsttür kamu malını kendi malı gibi korur.sizler hastenede asıl kabacalı olayını çözün

hakkı bilir

21 Mayıs 2015 Perşembe 16:27

Sayın Hoca serbest bırakıldı. Suçlu gibi göstermenin bir anlamı yok. Yine bir algı operasyonu.

gariban

21 Mayıs 2015 Perşembe 13:31

önce paralelleri içlerine aldılar şimdi ihraç ediyolar bu nasıl iştir

ANTİ OTARİTE(İSRAİL)

21 Mayıs 2015 Perşembe 08:05

HAŞHAŞİ TARİHİNE BAKINCA BUNLAR DEĞİL VATANI ŞEYLERİNİ BİLE SATARLAR YEMEK YEDİĞİ ÇANAGA PİSLEYEN ZİHNİYET BUNLAR DİN DE OLMAYAN AMA BUNLARDA MÜBAH OLAN HER ŞEY VAR FETVA PENSİLVANYA SPOR EGER TAYYİP İN İDDAALERİ DOĞRUYSA BU DİNİ KORUYACAK OLAN ALLAH İSRAİLE (OTARİTE)ABD YE UŞAKLIK EDEN BİR SAHTE ŞARLATANA MEYDAN VERMEYECEKTİR EĞER FETULLAH HAKLI İSE O ZAMAN BU HÜKÜMET İŞLERİ TERS GİDECEKTİR (GÖRÜNÜRDE TERS GİDEN FETO)

Veli Ç.

21 Mayıs 2015 Perşembe 02:41

Bilgi işlemden sürülmüş gibi gösterilerek kendisi ve eşi Müh.Fak. yerleştirilen uzman fizikçi, İbicinin bilişim suçlarının taşeronluğunu yapmıştır. İbicinin seçimden 2. çıkmasıyla başlattığı haftasonu temizlik günlerinde uzman fizikçinin şahsi aracı Rektörlük B kapısında park halindeydi. Bu haberde Rektörlükteki hard disk lerden bahsedince taşlar yerine oturdu. Ayrıca memur maaşıyla 450 bin liralık eve talip olan bu kişinin mal varlığındaki artışın araştırılması gerekmektedir.

İlahi Adalet

21 Mayıs 2015 Perşembe 00:31

Yenilen Hurmalar Güngelir Tırm-Tırım Tırmalar. Henüz erken ama ateş olmayan yerden dumanın tüttüğü nerde görülmüş.

Laleke

21 Mayıs 2015 Perşembe 21:43

Çamur at izi kalsın sonra sıva , lakir la leke la la la

halis

21 Mayıs 2015 Perşembe 00:15

Hastanenin baş imamı daha neler çıkacak neler seyredin ettiklerini çekecek burnundan gelsin

Gg

20 Mayıs 2015 Çarşamba 22:46

ilk taşı günahsız olanınız atsın, düştü ya dostan saymazsınız tabi , ne bu kin kardeşim içinize yuva yapmış acınacak hal kimde acaba ibretle bakan birde insafı olan anlayacaktır.

Ali Can

20 Mayıs 2015 Çarşamba 22:06

1 bilgi isleme ne zaman el atılacak2 evrak programı yazacaklar diye alınan 35+5 personel hala kac senedir bir e imza programı yazamayan personel alımında kamu zararı incelenecek mi3 Bilgi işleme yapilan lüks oda tefrişi4 Kişilere ait verilerin malum şahıslar tarafından dönemin daire başkanı iken yedeklerinin alınıp alınmadığı kriminal incelemeye tabi tutulmalı

sdü lü

20 Mayıs 2015 Çarşamba 21:53

Ne hale sokmuşlar dilberim ünüversiteyi....

vatandas

21 Mayıs 2015 Perşembe 00:56

her türlü imtiyazi yapanlarin hicmi sucu yok?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR