25 Nisan 2024 Perşembe

ŞUBE MÜDÜRÜ NELER DEDİ?

ŞUBE MÜDÜRÜ NELER DEDİ?

Isparta

Eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin,hakkında "görevi kötüye kullanmak suçundan" dava açılan dönemin emniyet amiri Dursun Özmen'in yargılanmasına devam edildi.

Kahramanmaraş'ta görülen davada tutuksuz yargılanan Özmen,Isparta Emniyet Müdürlüğünde görevli olduğu için Isparta 5. Asliye Ceza Mahkemesi duruşma salonundan Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katıldı.

"Günah keçisi ilan ediliyorum"

Bütün suçlamaları reddeden sanık Özmen, "Günah keçisi ilan ediliyorum, mağdur edildiğime inanıyorum. Ben kurtarma çalışmalarına katkıve bir an evvel yapılması için gerekeni yaptım. Kayseri Valisi beni hedef gösterdiği için bu durumla karşı karşıyayım" diye konuştu.

Duruşmada avukatlar, sanık Özmen'in örgüt üyesi olduğu ve delilleri karartma ihtimali bulunduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanmasını istedi. Özmen, örgüt iddialarını reddetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YORULMADIK

04 Aralık 2014 Perşembe 19:41

fuatavni: Hepinizden şanslıyım. Uzaklarındasınız sesleri gür çıkınca kuvvetli zannediyorsunuz. Oysa ben nefesleri kadar yakınım korkularını görüyorum.

HERTÜRLÜ MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLAR ALTINA ALAN TAYYİB

04 Aralık 2014 Perşembe 19:29

Muhsin Yazıcıoğlu | Bunlar Mevsimlik Milliyetçi, Cumhuriyetçi, İslamcı ve Atatürkçü

YOLSUZLUKLARLA MUCADELE EDECEĞİZ?

04 Aralık 2014 Perşembe 19:26

Muhsin Yazıcıoğlu | Neye Mal Olursa Olsun İdamı Getireceğiz!

SEVR HARİTASI BURUŞACAK

04 Aralık 2014 Perşembe 19:24

Muhsin Yazıcıoğlu: İhtiyaç halinde Amerika'nın ortasına Devlet kurarız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR