29 Mart 2024 Cuma

Starbucks Isparta'ya geliyor

Yıl sonuna kadar açılması planlanan Centrum Garden'ın yönetim kurulu başkanı İşadamı Mesut Şener Centrum Garden hakkında açıklamalarda bulundu. Şener içerisinde 60’a yakın mağaza olacağını belirterek, bunların arasında dünyaca ünlü Starbucks gibi markaların yer aldığını söyledi

Isparta
İnşaatı halen devam eden Centrum Garden Konut ve Alışveriş Merkezi Projesi’nde sona doğru gelindiğini belirten İş Adamı Mustafa Şener Proje hakkında şunları söyledi; İnşaat şuanda tamamlamış durumda sadece mağaza dekorasyonlarının devam ediyor.Buradaki hedefimiz dekoru tamamlanan mağazaları 1­1,5 ay içinde açmak. Geriye kalanları da 2 ay içinde açmayı planlıyoruz. Konutların da ince işleri devam ediyor. Haziran ayı sonuna kadar onları da tamamlamayı amaçlıyoruz” dedi.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR GELİYOR

Yaklaşık 60’a yakın mağaza olacağını belirten Şener; “Bu mağazalar içerisinde ünlü markalar yer alacak. Bir kısmıyla görüşmeler halen devam ediyor. Şuanda kesinleşmiş olan Starbucks, Bimeks, YKM­ Boyner gibi markalar olacak olacak. Onun haricinde Isparta markaları da burada yerini alacak, bunlardan bir tanesi Eglantine’dir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

konuk

01 Mayıs 2015 Cuma 19:07

eli boş baba parası yıyen bebelere hayırlı olsun

adanalı

01 Mayıs 2015 Cuma 14:18

Ermenilerin tepki göstermesi üzerine, Los Angeles’taki Starbucks Kafe’lerden Türk bayraklı posterleri kaldıran kahve zincirine Adana’dan misilleme geldi.

kahveci

01 Mayıs 2015 Cuma 14:17

Kafelerine ülkelere yönelik tanıtımları asan Starbucks'taki Türkiye bayrağı Ermenileri rahatsız etti. Diyaspora, Starbucks kafelerindeki Türk bayraklı posterleri kaldırttı

mehmet

01 Mayıs 2015 Cuma 09:17

bende başlarda pahalıdır diyordum ama değil, burda tutar mı derseniz tutmaz

süper

30 Nisan 2015 Perşembe 21:56

Sevindim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR