16 Nisan 2024 Salı

SÖVÜN KAPATIN

İl Emniyet Müdürü Halil Altan: "Çok uyarılara rağmen maalesef dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşıyoruz. Burada aslında insanlarımızın devlete olan güveni suiistimal ediliyor" dedi.

Isparta

ALTAN açıklamasında ise; "Çok uyarılara rağmen maalesef dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşıyoruz. Burada aslında insanlarımızın devlete olan güveni suiistimal ediliyor. Suçüstü yaptığımız olaylar oldu. Celal Uzunkaya müdürümüzün bir önerisi oldu. Ne yapsak bunun üzerinden gelemiyoruz. Vatandaşlarımıza uyarılarımızı iletemiyoruz. Biz artık şunu diyoruz; kendisini polis, hakim, savcı, emniyet müdürü olarak tanıtan birisi sizden bir şey mi talep etti, sövün kapatın. Bundan başka söyleyecek bir şey bulamıyoruz. Vatandaşımız kesin itibar etmesin. Devletimizin ne hakiminin ne emniyet müdürünün vatandaştan bir talebi olamaz.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gazi yakar

16 Şubat 2016 Salı 17:05

ısparta ili mutlaka geçmişte dürüst yöneticilerle çalışmıştır.ancak sayın il emniyet müdürü Halil ALTAN ısparta için çok büyük bir şans vede kazanımdır.sahip çık müdürüne

ISPARTA

13 Şubat 2016 Cumartesi 22:13

GÜVENLIK GÜCLERINI ARAMAK GEREKMIYORMU BÖYLE DURUMLARDA!

İSMAİL

12 Şubat 2016 Cuma 22:36

Süper aynen müdürüm en doğrusunu demiş helal olsun kimsenin dile getiremediğini söylemiş ziraat odası ve bir vatandaş olarak katılıyorum

AHMET

12 Şubat 2016 Cuma 22:34

bu emniyet müdürünü çok taktir ettim. helal olsun. dolandırıcı şerefsizlere yapılacak en güzel diyalog soy ağacını çıkararak yapılandır.

mustafa ali izgi

12 Şubat 2016 Cuma 20:39

Harika bir tespit bu millet boyle anlar

Dıcle

12 Şubat 2016 Cuma 17:25

Olur yaparız, aman dıyım sız bişiy yapmayın! Vatandaş sıxın yerınıze trafık duzenlemesı de yapar, trafık cezası da yazar, aman dıyım bu ulkenın hakımı savcısı polısı bişiy yapmasın! Bulundugu konuma hıç yakışmayan bı açıklama???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR