19 Nisan 2024 Cuma

SOSYAL MEDYAYI ÇOK İYİ KULLANIYORLAR

AK Parti'nin Milletvekili Aday Adayları internet medyacılığını yaygın kullanıyor. Sosyal Paylaşım siteleri, Facebook, Twitter, Instıgram gibi adresleri bulunan adaylar vatandaş ile buluşarak dertlerini ve sorunlarını dinliyor.

Isparta
AK Parti'nin Milletvekili aday adaylarından Müjgan Cingöz, kendi adına açtığı Facebook, Twitter gibi internet adresilerinden kendini tanıtıyor. Ve vatandaşın sorunlarını dinliyor. Cingöz gibi pek çok bayan adayı sosyal paylaşım sitelerinde adından söz ettiriyor

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kamil Değerli

22 Şubat 2015 Pazar 21:07

Ben Müjgan Hanımı yıllardır tanırım. Kendisi Bizim her türlü tarım işlerimize koştururdu. AB destekli krediler alıp teknolojik ahırlar kurmamız için sağolsun hep çabaladı. Ne yapsak hakkını ödeyemeyiz. Vekil adayı olmuşsunuz herhalde Hayırlı uğurlu olsun oyum sizedir. Hatta 5-6 kişi size veririz. hayırlısıyla ilk 2 sıraya milletvekili adayı yaparlar inancındayım.

misafir

20 Şubat 2015 Cuma 15:02

arkadaşlar CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANLA BENİM de Akrabam. AKRABALIĞIM OLDUĞU HALDE BEN ADAY OLMUYORUM. Akrabası yok bilmem nesi bırakın bu ayakları.Ben obama putin elizabet sisi esad Barzani kral fatlarla bile akrabalığım.KİMDEN BİLİYORMUSUNUZ Hz. ADEM Babadan Hz. HAVVA anadan BİLMEYEN ÖĞRENSİN..

ali turan

19 Şubat 2015 Perşembe 10:24

seçimi kısaca özetlemek istiyorum. 1-s sadi bey istanbul adayı 2-recep özel 1.sıra adayı 3-serkan çakkallıoğlu 2.sıra adayı bu 2 si varken size yedirtmezler.biri vekil birinin eşi cumhurbaşkanının akrabası( gülçin erdoğan çakkallıoğlu)işiniz zor Allah klylık versin...

SÜLEYMAN SOYLU?

18 Şubat 2015 Çarşamba 13:37

Süleyman Soylu "Yolsuzluğa batmış hükümete kırmızı kart gösterin".. Süleyman Soylu Demokrat Parti'nin Başkanı iken AKP'yi böyle yerden yere vurdu. https://www.youtube.com/watch?v=PK0XUVw6lYw

4 vekil ısparta?

16 Şubat 2015 Pazartesi 00:19

yüzde 1 oran var. şaka değilmi? 400 vekil istemek? ne ekersen onu biçersin. ıspartada zamanında ak partide 4 vekil vardı. adı ak iken 3 vekile düştü. akp (ayakkabı kutusu partisi)olarak meclise 2 vekil ile gitti. Şimdi sadece Süleyman SOYLU nun etrafında hayırlı olsun coşkusu var. diğerlerinin ümidi yok, temayüllere re geçmişte bakılmadığı için Ispartada seçim bitmiştir.

ısparta uyuyormu?

15 Şubat 2015 Pazar 23:54

temayüllere tahammül edemeyen bir genel merkez var. aksarayın listesi 7 nisanda görülecek. Süleyman soylu temayüllere katılmadan bile 1. sıraya oturacak. diğer çalışmalar göz boyama oyalama taktiği. Sonar gibi araştırın, ıspartada akp bir vekil den fazla çıkmaz diyor. her seçimde eridi. 4, 3, 2 ve şimdi 1 olacak. hesabını buna göre yapan MHP ve chp 2. adayı iyi belirleyip ıspartadan galip çıkmak istiyorlar.

kimin

15 Şubat 2015 Pazar 23:22

Bu aday için Kaçıkoç ve tayfasının adayı diyorlar

Uzman Gözüyle

15 Şubat 2015 Pazar 19:54

Müjgan hanıma aday olarak Isparta için "Number one" mevcut vekiller ile diğer adaylara "one minute" diye söylememiz gerekiyor.

Ahmet HAMDİ

15 Şubat 2015 Pazar 19:16

Müjgan hanım enerjik fakat siyasetteki ayak oyunlarına mücadele edebilecek kadar tecrübeli midir Allah yardımcısı olsun

Ahmet YÜCEL

15 Şubat 2015 Pazar 17:57

Müjgan hanım ,mevcut vekillerin ıspartaya kaybettirdiği itibarını en enerjik şekilde ve gelişen teknolojiden en üst düzeyde haşir neşir olması en ideal adaylardan . inşaallah ısparta teşkilatı derin kapris ve ayak oyunları ile müjgan hanımın hakkı olan 1. sıraya göz dikmezler umarım.

eren 32

19 Şubat 2015 Perşembe 10:25

neyin kafasını yaşıyorsunuz bu krdeşimiz cesaret etmş adaylık koymuş ama şansı 0 dır.adaylar belli kndinizi kndrmayın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR