29 Mart 2024 Cuma

SOSYAL MEDYAYA NEDEN GİRİLEMİYOR

SOSYAL MEDYAYA NEDEN GİRİLEMİYOR

Isparta

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Whatsapp, Facebook ve Instagram sosyal medya servislerinde dünya genelinde yaşanan erişim sorunu yaşandığını belirterek, "Sorun Türkiye'deki kullanıcıları da etkiledi. Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor." dedi. Bu arada erişim sorunu yaklaşık iki saatin ardından düzeldi.

Sayan, sosyal medya platformları Whatsapp, Facebook ve Instagram'da yaşanan erişim sorununa ilişkin değerlendirmede bulundu.

Söz konusu platformlarda dünya genelinde erişim sorunu olduğunu ve bu sorunun Türkiye'deki kullanıcıları da etkilediğini vurgulayan Sayan, "Operatörlerimizden kaynaklı bir sorun bulunmuyor. Bu aksaklıklar yerli yazılımların kullanımının ne denli önemli olduğunun en büyük göstergesi." diye konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Biz Çok Doğru Olunca Dünya Sığdıramadı

14 Nisan 2019 Pazar 17:55

Diş Güçler Etmiştir Hani Biz Çok Güçlüyüz Ya, Hani Biz Çok Doğruyuz Ya, Hani Biz Çok Adaletliyiz Ya, Hani Biz Çok Demokratiz Ya, Hani Biz Çok Zenginiz Ya, Hani Bizi Dünya Çekemiyor Ya, Artik En İyisi Biz Uydulara Felan Gidelin de Dünya'da Rahat Etsin.

Yakup

14 Nisan 2019 Pazar 16:25

Kesin dünya genelindedir

Isparta lı fatih

14 Nisan 2019 Pazar 15:14

Aman ha cokda önemli bisey ya bunlar olmasa bu kadar kişi napardı ki

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR