26 Nisan 2024 Cuma

SOSYAL MEDYADA GÖRÜNÜR OLUN

SOSYAL MEDYADA GÖRÜNÜR OLUN

Isparta

Vivo Media Ajans kurucusu ve aynı zamanda sosyal medya uzmanı olan Arda ÇINAR ve ekibi, akıllara gelebilecek her alanda reklam faaliyetini göstermeye devam ediyor. Firmaların sosyal medya yönetimi, grafik tasarımı, web site, web site tasarımı, e-ticaret sitesi, Google Seo, AdWords, video tanıtım klibi, drone çekim, profesyonel ürün çekimi gibi dijital her alanda sizlere yeni stratejiler sunarak, işletmenizi herkese duyuracak şekilde çalışmalarını yürütmeye devam ediyor.

Reklam bilindiği üzere artık sadece TV, Radyo ya da broşür ile yapılmamaktadır. Teknoloji ve dijitalleşmeyle büyüyen dünyada farkınızı yansıtmak, işi profesyonel ve emin ellere teslim etmek en doğrusudur.

Doğru bir Sosyal Medya Yönetimi ile ;

  • Daha az reklam bütçeleri ile daha fazla potansiyel müşteriye ulaşabilirsiniz,
  • Ürün veya hizmetinizi hedef müşteri kitlenize, daha az zaman harcayarak tanıtabilirsiniz,
  • Potansiyel müşterilerinize doğrudan erişim ve iletişim imkânı sağlayabilirsiniz,
  • Markanızın veya şirketinizin bilinirliğini daha fazla artırabilirsiniz,
  • Mevcut veya potansiyel müşterilerinizin sizden beklentilerini çok daha rahat öğrenebilirsiniz,
  • Firmanızın yeni ürün ve hizmetlerini duyurabilirsiniz. Yazıları

Her sosyal medya kullanıcısının yapabileceği kadar basit olmadığını belirten ve aynı zamanda sosyal medya yönetiminin ‘ÖNE ÇIKAR’ butonuna basmaktan ibaret olmadığını söyleyen reklamı vermekten ziyade yapılacak reklamı ulaşılması gereken doğru hedef kitleye, doğru fikirle ulaşılması potansiyel müşteri ile firma arasında kurulacak bağın ürünün satışı, markanın bilinirliğini ve markanın mevcut bilinirliğini koruması gibi detayları birebir ilgilendirdiğini belirtti.

Hedef kitlenin belirlenmesi, doğru hedef kitleyi belirledikten sonra firma ile doğrudan bağ kurmak işin başlangıcında yapılacak ilk hamledir.

Markanın güçlü yönlerini renkli ve dikkat çekici tasarımlarla ön plana çıkarılması, zayıf olan yönlerin güçlendirilmesiyle başarının kaçınılmaz olacağını belirtti.

İşletme sahibinin tek düşüneceği şey müşteri memnuniyeti olmalıdır. Müşteriyi çeken en birinci faktör ise reklamdır. Yaptıkları reklamla müşterinin en az 1 kez iletişime geçmesinin reklamın gücü, devamında müşterinin süreklilik sağlaması kısmının ise firmanın sunduğu hizmetin kalitesiyle birebir alakalı olduğunu da unutmamamız gerektiğini belirtti. Reklamı yapan kişiler işini profesyonel olarak yapıyorsa, işletme sahibinin gözü arkada kalmaması gerekmektedir.

Başarılı yapılan araştırma, doğru fikir ve doğru stratejiyle yapılan reklam bütünlüğünü yansıtarak kaliteyi ve güveni de doğru oranda artıracaktır.

 Yeri geldiğinde televizyon kanalları, radyolar, sosyal medya reklamları, Google reklamları, sponsorlu reklamlar, matbaa, totem tabela, ınfluencer, billboard, otobüs arkası gibi her alana girmesinin doğru olacağını ve bununla ilgili çalışma yürüttüklerini belirtmektedir.

Önemli olan reklam yapmak değil, yapılan reklamın doğru hedef kitleye, doğru şekilde, anlaşılabilir fikir ile doğru zamanda ulaşması başarının kaçınılmaz olacağını belirtirken;

Uzmanlık alanı olarak, Diyetisyen, Spor Salonu, Doktor, Güzellik Salonu, Gıda Firmaları, Psikolojik Danışman, Butik ve Ayakkabı, online satışı yapılan tüm ürünler ile ilgili gibi birçok alanda tecrübelerini barındıran firma ile geç kalmadan iletişime geçmek için;

Yapılan benzeri işleri görmek için : @drbahattinbaykal @hayatintadiicin @tontonsut @tigergymfightclub @psikolojisparta @nefeslesev @nisaguzelliksalonu , sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Şirketinizi  büyütmek, farkınızı yansıtmak ve görünür olmak  için;

@vivomediajans

Tel : 0 530 340 30 38

Tel : 0 505 005 27 03

Nolu iletişim numaralarından  vivomediajans@gmail.com veya

İnstagram&Facebook :vivomediajansadresinden ulaşım sağlayabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BB

03 Şubat 2022 Perşembe 11:15

Firmayla çalışan iki kez düşünsün. Para alıp işini takip etmiyorlar.

AA

25 Kasım 2020 Çarşamba 16:45

Sloganı bile çalıntı olan bir ajansa ne kadar güvenebiliriz bilemiyorum. Teknovol'a bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR