20 Nisan 2024 Cumartesi

SOSYAL BELEDİYECİLİK PROJELERİNİ TEK TEK AÇIKLIYOR

SOSYAL BELEDİYECİLİK PROJELERİNİ TEK TEK AÇIKLIYOR

Isparta

CHP’nin de desteklediği İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, başkanlığı döneminde kapılardaki şifreli güvenlik sistemlerinin kaldırılacağını randevusuz girilebilen ŞEFFAF ODA kuracağını açıkladı.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, her gün farklı bir söylem ile kamuoyuna çıkıyor. Bu söylemlerini kısa videolarla süsleyen Gökmenoğlu, etkili bir propaganda yöntemine imza atıyor.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmenoğlu’nun son çıkışı ise ŞEFFAF ODA. Çok manidar bir çıkış yapan Gökmenoğlu, “Bir dakika iyi düşün. 5 yıl pişman olma. Görevi geldiğimiz günden itibaren şeffaf odayı kuracağız. Belediye başkanının şeffaf odası olacak. Herkes belediye başkanı ile randevusuz her saniye görüşebilecek” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÖĞRENCİ

02 Ocak 2019 Çarşamba 19:31

ahhh ahhh ısparta

ÖĞRENCİ

02 Ocak 2019 Çarşamba 19:30

ISPARTADA MEVCUT BAŞKANIN CALIŞMALARI OLABİLİR AMA YAPTIKLARINI KÖYLER BİLE YAPIYOR BUARADA BAŞKAN DEDİGİN KENDİSİ CALIŞMAZ ORGANİZE EDER DIŞARIDA CALISAN BELEDİYE İŞCİSİ GÖREN VAR MI HİÇ Bİ BAKARMISINIZ ÖGRENCİLER SENELERDİR NELER CEKİYOR TASIMAFİYATLARINA SÜREKLİ ZAM CLUPLERDEN BAŞKA GİDECEK EGLENECEK YER KALMAMIŞ KAFEYE GİTSEN 3 TL DEN CAY VERİYORLAR DENETİM DESEN 0 CEVREYİ GÜZELLEŞTİREN İNSANLARIN EKMEGİNİ ELİNDEN ALINIR KEN PARASI OLAN GÖRÜNTÜ BOZUKLUGU YARATAN NSANLARA HİÇ DOKUNULMUYOR

vatandaş

02 Ocak 2019 Çarşamba 16:53

geçenlerde Sayın Y.Z.Günaydın ile bir cenazede karşılaştım. Kendisinin ****et mütevazi ve ulaşılabilir bir kişi olduğunu düşünüyorum. Kilitli kapılar, şeffaf oda gibi söylemler çok yanlış olmuş.

Ali

02 Ocak 2019 Çarşamba 14:56

davraz mahallesindeki aquaparkı yeniden faaliyete geçirin 5 yıldır atıl durumda yatıyor. gökçayı ve ayazmanayı yeniden canlandırın. trafik sorununu çözün ıtkm nasıl çözülecek bilmiyorum çöülürse iyi olacak. şehri cazibe merkezi haline getirin. kim yaparsa bunlara ilişkin projesi olana oy vereceğiz.

Davut Doğrucu

02 Ocak 2019 Çarşamba 14:50

Sayın Gökmenoğlu, " Vatandaşın randevu talebine kayıtsız kalmayacağım" deseniz yeterliydi. Zira konumu ne olursa olsun vatandaşın mevcut başkandan randevu alma ve görüşme gibi bir şansı yok. Vaatleriniz konusunda söz vermeniz de yeterli değil garanti de vermelisiniz.

ahada asfalt yaptık

02 Ocak 2019 Çarşamba 12:40

Hep söylüyorum bir daha söyleyeyim. İyi partiye kayan MHP tabanı ve her seçimde YZG ye oy verip hiç bir karşılık alamayan CHp tabanı bu seçimde Gökmenoğlu diyecek. Belediyenin asli görevi olan alt yapıyı babasının hayrına yapıyormuş gibi, döktüğü sıradan işi olan asfaltı miletin gözüne gözüne sokarak oy isteyenler kaybedecek. gelmişiz 21. yy. asfalt beton diyorlar hala.

Rakiplerinde panik başladı

02 Ocak 2019 Çarşamba 11:39

Yorumlara bakıyorum troller iş başında. Demekki doğru yoldasın Gökmen Bey. Rakiplerinde panik başladı.

Has Ispartalı

02 Ocak 2019 Çarşamba 08:24

Ya bırakın bu işleri biz belediyede çay partisi verecek BAŞKAN istemiyoruz. Çık kardeşim Isparta’yı şantiyeye çevir, dolaş, çalış, oturma. Seni arayan bulut merak etme. Kapıymış ne kapısı yaa. Dalga geçme milletle ya. Bu kadar mı saf gözüküyoruz ordan ya. Olan yine Isparta’nın aklı selim vatandaşına olacak. Biraz akıllı oy verin adamcılıkla bu iş olmaz. Kimin potansiyeli yük****e söyledikleri gerçekçiyse ona oy verin.

ispartali

01 Ocak 2019 Salı 23:17

su isparta pimanliktir yazan zat ne etti sana isparta sizi buralarda zorna tutan yok bayim reis bak dople yollar yapti gidebilrisin artti bu avukatlar kople nasildir siz bikirsiniz ozellikle gokmen oglu tam bir dalavereci adam bundan ne baskani olsun orursun yapamadigi av ligi yapsin bence avkatlardan ve siyasilerden bi fayda olmaz ispartaya hepsi dalavereci kendi keslerini doldurma pesinde bunlar

Murat

01 Ocak 2019 Salı 22:05

Şifreli kapıyla girilmemesi iyi olmuş. Bütün vatandaşları çok rahatlatan büyük bir icraat. Tebrik ederim. Yahu dalga mı geçiyorsunuz? Birinizde çıkıp sav k****ını kapatacağız dedin, raylı taşımacılığı geliştireceğiz dedin, ıspartasporu 1.lige çıkaracağız desin, sanayiyi geliştireceğiz dedin. Çiftçinin ürünü değerinde satmasına yardımcı olacağız dedin. Koskoca hukçunun icraat diye anlattığı şeye bak.

İsmi önemli değil

01 Ocak 2019 Salı 21:39

Başkanım hiç konsantranı bozma,inşaallah başkan olacaksın;garip grabanın duası seninle

İşi ehline vermek !!

01 Ocak 2019 Salı 21:39

Isparta dışına çıkmamış değil; Avrupada yaşayan bizler özellikle Yusuf Ziya Günaydın diyoruz! Ispartaya ziyadesiyle güzel hizmet ediyor tecrübesiyleYusuf Ziya Günaydın beyefendi! Avrupadan Ispartaya gelen misafirlerimiz avrupada anlata anlata bitiremiyorlar! Sâdece tek eleştirdikleri konu Isparta-Antalya yolunun çok ama çok kötü olması ; tabiki bu yolun kötü olmasındanda vekiller sorumlu olduğuna göre niçin Yzg oy vermiyelim! Sayın Gökmenoğlu & SayınŞükrü işi öğrenmeleri için enaz 10 yıl lazım!

Isparta Pişmanlıktır

01 Ocak 2019 Salı 20:13

En basitinden emniyet müdürlüğünden önünden ışıklara kadar giden yol yıllardır bozuk toplasan yarım saatlik işi var ama kimse elini atmıyor. Dediğim gibi en basitinden hayatında Konya'yı, Eskişehir'i, Malatya'yı görmemiş insana Isparta Las Vegas gibi geliyordur. Basit bir mantarcılık kursuna yazıldık bir buçuk senedir arayacaklar KOMEK'e bak bakalım ne kurslar var

sedat

01 Ocak 2019 Salı 20:13

Gūnaydına oy verenler ak partiye oy vermiş olur.m.vekil seçimde gördūk bunu.Gūnaydın cok yaşlandı hatalarıda çok.Balaman olayı var ak partinin.onun için yeni bir yūz temiz kişilik gökmenogluna oy verecegim

Isparta Pişmanlıktır

01 Ocak 2019 Salı 20:09

Sayın başkanım bu Isparta'dan olmaz boşuna keşke aday olmasaydın yani neresinden tutsan elinde kalıyor Isparta. Belediye başkanını sevenler de herhalde hiç hayatında Isparta dışına çıkmamış insanlar. Şehir planlaması yok, ana cadde üzerinde her tarafa araç park edilmiş, 1 artı 0 dairelerin kirası 700 liradan, 2 artı 1 daireninki 1200 liradan başlıyor kimsenin gıkı çıkmıyor neredeyse teşekkür edecekler. Yani adam edemezsin sen bu Isparta'yı elinde kalır sonra suçlu sen olursun.

suskun

01 Ocak 2019 Salı 19:40

Gokmenoglu cok bos konusuyorsun sen baskanligi beysehirde yap oradaki ithal baskani gonder yerine kendin gec bizim baskanimiz yzg bize yetiyor

Gökmenoğlu

01 Ocak 2019 Salı 17:43

Geçin bu işleri yok kapısı açık olacakmış gönllere girecekmiş e hizmet yok kusura bakma sayın gökmenoğlu o kapıyı bir ay açık bırak bir ayda ıspartayı terk edersin sıradan vatandaş belediye başkanına makamına çok zor gelir gerisi iş için torpil için memurluk açısından sıkıntılı işi olan kişiler gelir onun için boş vaatleri bırakın olacak işe bakalım siz belediyeciliği öğrenesiye süre biter saten

Kabul günümü?

01 Ocak 2019 Salı 17:01

Çay, pasta, kısır, sarma, pohça, pasta falanda olacakmı?

Makam kimsenin mülkü değil!

01 Ocak 2019 Salı 16:50

Sayın avukat, orası senin avukatlık büronmu, şifreleri kaldıracan! Gerçi büronda danışanlara , saati kaç tl acaba? Orası kamu kurumu, kimsenin özel mülkü değil, orada kabul günü yapmıya seçmiyoruz biz belediye başkanlarını! Bizim oraya gelmeyiz oğlumuza kızımıza torpille iş, ihâle derdinde değilsek ne işimiz var orada, Belediye başkanı bizim oraya gelmemizle yapacak değil herhal olması geremen işleri! Sen milletimi ağırlayacaksın , yoksa Ispartaya hizmetmi?

Zulkadreyn

01 Ocak 2019 Salı 16:20

Belediye başkanıyla görüşüp de ne yapacağız. Bize ne. Otursun oturduğu yerde.

Esnaf

01 Ocak 2019 Salı 16:10

Sırf poşetler .25 kuruş yaptıkları için ak partiye destekleyesim var yok mu poşet fiyatlarını arttıran...

Adem GÜLCÜ

01 Ocak 2019 Salı 16:06

Belediye idare etmek tecrube ister, siyasi taban ister, birikim ister. ODA yönetmekle olmaz o işler. Önce parinin siyasi görüşünle senin siyasi görüşün örtüşecek."ODA'cıların ikisine de geçerlidir sözüm. Atıp savurmayalım.

Ali yanık

01 Ocak 2019 Salı 15:52

Bu arkadaş kazanamayacağını biliyorda **** peşinde geziyor, boş muhabbet yapıyor.

Ispartalo

01 Ocak 2019 Salı 15:31

Yüksek yüksek mimarımız belediye başkanımızın kendisini ulaşılamaz yapması yakacak yani... bir şehir düşünün başkanı yüksek mimar olsun birde gezin bir bakın şehrin mimarisi ne kadar dandik

canımız sıkkın

01 Ocak 2019 Salı 15:09

şimdikilerin ve diğerlerinin çok çalışması lazım. her gün gittiğimiz yollarda çukurların kasislerin yerini ezberlemekten canımız çıktı. şehir merkezinde bisiklet yoluna ve yanında çift park yapanlardan gına geldi.

Trübünlere güzel oynuyor

01 Ocak 2019 Salı 15:08

Yahu bu nedir? Tribünlere oynayan hareketler!!! Er herkes randevüzsüz gelecek sen akşama kadar oturup konuşacaksın iyi de ne zaman iş yapacaksın, Bld ve şehri yöneteceksin!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR