29 Mart 2024 Cuma

Sorun değil hizmet üretiyoruz

Sorun değil hizmet üretiyoruz

Isparta
 AK Parti Isparta milletvekili adayı Haydar Kemal Kurt, Isparta’nın partilerine gösterdiği teveccühün haklı sebepleri olduğunu söyledi. Haydar Kemal Kurt, “En haklı sebep bu teşkilatın dimdik omuz omuza birlikte olması. Çünkü biz sorun değil hizmet üretiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Barida Hotel’de düzenlediği kahvaltı programında konuşan AK Parti Isparta 3. sıra Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, “Bizim teşkilatımız iki tane Isparta’yı Allah’ın izniyle ayağa kaldırır. Geçtiğimiz dönemlerde AK Parti Isparta’dan büyük bir teveccüh gördü. Bu teveccühün de haklı sebepleri var.  Ama en haklı sebep bu teşkilatın dimdik omuz omuza birlikte olması. Çünkü biz sorun değil hizmet üretiyoruz” diye konuştu.




OLANI ARAMAYIZ OLMASI GEREKENİ YAPMAYA ÇALIŞIRIZ

Millete hizmet davasının şahısların bir araya gelmesi ile yapıldığını ancak şahıslara hizmetin bir aracı olmadığına dikkat çeken Haydar Kemal Kurt şöyle konuştu:  “İnşallah talip olduğumuz bu görevi iyi şekilde yapacağımızı halkımıza anlatacağız. Milletin arzuları milletin karakteri ona hizmet etmek isteyenler için birer düsturdur, bir ilkedir. Biz de bu ilkelerin farkındayız. Netice olarak olanı aramayız, olması gerekeni yapmaya çalışırız. Yani bizler zafere değil sefere gönül vermişiz. Bize sefer etmek düşer. Biz seferimizi gerçekleştiririz. Zafer Allah’ın nasip etmesine bağlıdır. Bu sebepten çok rahatız. 4 tane dava arkadaşı sizlerle birlikte Isparta’dan oy isteyeceğiz. Ispartalıya gereğini yapması ve bu 4 kişiyi Ankara’ya göndermesini anlatmak izah etmek bizlere düşüyor. Değişik değerlendirmeler yapılıyor. Bunların derdinde değiliz arkadaşlar. Bizler 13 yıldır Türkiye’yi almış olduğumuz noktadan bugüne getirirken bütün dünyayı bir yerden bir yere taşıdık. Dünyada ilk defa Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı dünyanın efendilerine yeter deme cesaretini gösterdi. Bu cesaret dünyadaki bütün mazlum insanların devletlerin ayağa kalkışıydı. Bunu hepimiz yaşadık. İşte dolayısıyla burada kazanılan bir milletvekilliği bütün dünyada bir anlam ifade ediyor. Milletimizin bizi daha iyi anlaması için bizi daha iyi tanıması için elimizden geleni yapacağız. Biz yapmış olduğumuz işi kutlu bir dava olarak görüyoruz. Bu kutlu davanın teşkilat mensupları olarak bizler seferimizi gerçekleştireceğiz. Zafer Allah’ın takdiridir. Netice ve hizmet odaklı bir seferi Isparta’mızda gerçekleştirmek istiyoruz. İnşallah 1 Kasım’da o neticeyi alacağız.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

halil üzümcü

06 Ekim 2015 Salı 11:57

akp 13 yıldır tek başına iktidar da değil mi.bugünkü sorunlara muhaletef mi sebep oldu siz gelmeden terör sorunu sıfırdı,komşu ülkelerle kavgamız yoktu,dolar l.41 benzin1.1,dana eti 7 ,12 kğlık tüp 18 ,çeyrek altın 24 tl idi ekomomide ortada.bütçede para kalmamış,satılacak birşeyimizde kalmadı lüks kamu harcamaları ve israf ortada 2.5 milyon mülteciyi besliyoruz.güneydoğudan alınamayan elektrik paralarını biz öderiz.hükümeti terörden önce kapıda bekliyen ekonomik sıkıntı ****ürecek.

ramazan

06 Ekim 2015 Salı 09:15

teşvik mi? çift yol mu? fabrika mı? oraganize sanayi mi? bir söyle ne hizmeti? Gördük haftasonu baridada yarabbi şükür kahvaltı hizmeti veriyordunuz.

yyyyy

05 Ekim 2015 Pazartesi 13:35

inşallah yapılamayan kıytırık tayinleri siz halledersiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR