19 Nisan 2024 Cuma

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Isparta

Muğla'nın Bodrum İlçesi yakınlarında babasının kullandığıotomobilin kaza yapması sonucu sıkıştığı otomobilde yanarak yaşamını yitiren 6yaşındaki Aleyna Şen, Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağaverildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde peyzaj şirketinde çalışan 34yaşındaki Tuncay Şen, geçen hafta işyerinden izin alarak Yalvaç'a bağlıCeleptaş Köyü'ne geldi. 2 yıl önce eşinden ayrılan ve 3 çocuğuyla birlikteyaşayan Tuncay Şen, kendi kullandığı 06 DS 2661 plakalı otomobiliyleçocuklarını da yanına alarak geldiği köyde, yalnız yaşayan annesinin kışlıkodunlarını bıçkı motoruyla kesti. 4 gün kaldığı köyden ayrılarak Isparta'daoturan erkek kardeşini ziyaret eden Tuncay Şen, geç saatlerde Bodrum'a hareketetti. Tuncay Şen'in kullandığı otomobil, pazar günü Milas karayolu üzerindeTorba kavşağı yakınlarında yoldan çıktı. Yön levhaları betonuna çarparak duranaraç alev aldı. Tuncay Şen, çocukları 9 yaşındaki Çınar Deniz ve 4 yaşındakiDeniz'i yanan araçtan çıkarmayı başardı. Arka koltukta sıkışan Aleyna isealevler içinde kalarak can verdi.

'GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ'

Kazadan sonra otopsi için Muğla Devlet Hastanesi morgunakaldırılan ve yasal işlemlerin ardından salı günü yakınlarına teslim edilenAleyna'nın cenazesi, dün akşam saatlerinde Yalvaç'a bağlı Celeptaş Köyü'negetirildi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Aleyna, bugün Sabah yakınları ve köyhalkının katıldığı cenaze töreninden sonra köy mezarlığında gözyaşlarıylatoprağa verildi.

Yalvaç'ın Hüyüklü Beldesi'nde babasının evinde oturan anne32 yaşındaki Menekşe Sallabaş, cenaze töreninde yakınlarının yardımıyla ayaktadurabildi. Güçlükle mezarlığa getirilen gözü yaşlı anne kızının mezarı başında,"Sana ölüm yakışmadı güzel kızım. Sen daha çok yaşayacaktın, nasıl girdino kara toprağa" diye feryat etti.

'UYUYORDUM KAZA NASIL OLDU BİLMİYORUM'

Kardeşinin cenazesine katılan ve kazadan hafif yaralıkurtulan Çınar Deniz, olay anını şöyle anlattı:

"Kaza esnasında uyuyordum. Ne oldu bilmiyorum. Gözümüaçtığımda hastanedeydim başımda Şenay ablam vardı. Babamın kolu soyulmuştu vebacağı ağrıyordu. En küçük kardeşimin de boğazına bir şey takmışlardı. Benimsadece bacağım acımıştı."

BABA VE KIZI HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYOR

Ailenin yakınları kolunun birinde yanık ve bacağının 5yerinde kırık olduğu belirtilen Tuncay Şen'in kızı Deniz ile birlikte MuğlaDevlet Hastanesi'nde tedavi gördüğünü anlattı. Henüz olayın şokunu atlatamayanilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Çınar Deniz ise cenazeden sonra annesiylebirlikte Hüyüklü Beldesi'ne götürüldü.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR