24 Nisan 2024 Çarşamba

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI !

Çıktıkları güneydoğu turu sırasında Şanlıurfa'da öldürülen iki motosikletli'den 51 yaşındaki Abdullah Türk, Isparta'nın Sütçüler İlçesi'nde toprağa verildi.

Isparta

Çıktıkları güneydoğu turu sırasında Şanlıurfa'da öldürüleniki motosikletliden 51 yaşındaki Abdullah Türk, Isparta'nın Sütçüler İlçesi'ndetoprağa verildi.

 

Motosiklet kulübü üyeleri 33 yaşındaki Engin Öksüz ve emekliöğretmen Abdullah Türk, bir hafta önce Güneydoğu turuna çıktı. Şanlıurfa'nın Halfetiİlçesi'nde mola veren 2 arkadaş, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya dakişilerce öldürüldü. Cesetleri metruk binada bulunan motosikletçilerdenAbdullah Türk için bugün cenaze töreni düzenlendi.

 

Sütçüler İlçesi Boğazköy'de öğle vakti kılınan cenazenamazının ardından Türk'ün cenazesi, toprağa verildi.

 

Cenaze törenine çok sayıda motosiklet kulübü üyesiylebirlikte katılan Isparta Motosiklet Kulübü Dernek Başkanı Namık Aydın, büyüküzüntü içerisinde olduklarını belirterek, soruşturmanın bir an önce tamamlanmasınıistedi. Motosiklet camiası olarak derin bir üzüntü içerisinde olduklarınıkaydeden Aydın, "Emniyet güçlerinden failleri bulmasını talepediyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR