18 Nisan 2024 Perşembe

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

BODRUM'da kontrolden çıkıp yön levhasının beton ayağına çarparak durabilen otomobilde yanarak yaşamını yitiren 6 yaşındaki Aleyna Şen'in cenazesi, otopsi sonrası toprağa verilmek üzere memleketi Isparta'ya getiriliyor.

Isparta

Kaza, geçen pazar günü 08.30 sıralarında, Milas- BodrumKarayolu Torba Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Peyzaj ürünleri satılandükkan işleten 34 yaşındaki Tuncay Şen, yönetimindeki 06 DS 2661 plakalıotomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi. Yön levhasının beton ayağına çarparakdurabilen LPG'li otomobil, alev aldı. Sürücü Şen ile çocukları 4 yaşındakiDeniz Şen ve 8 yaşındaki Çınar Deniz Şen, kazayı görenlerin yardımıyla, alevalan otomobilden çıkarılabildi. Araçta sıkıştığı için dışarı çıkartılamayan 6yaşındaki Aleyna Şen ise yanarak yaşamını yitirdi. İtfaiyenin söndürdüğü yangınsonrası otomobilden çıkartılan minik Aleyna'nın cenazesi Muğla Adli TıpKurumu'na götürüldü. Kazadan yaralı kurtulan sürücü Şen ve iki çocuğu iseambulansla çevredeki hastaneye kaldırıldı. Baba ve iki çocuğunun tedavilerininsürdüğü bildirildi.

 

Otopsisi tamamlanan minik Aleyna'nın cenazesi ise bu sabahyakınlarına teslim edildi. Cenaze aracına konulan minik Aleyna'nın cenazesitoprağa verilmek üzere memleketi Isparta'ya getiriliyor

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR