19 Mart 2024 Salı

SON NOKTAYI BAŞBAKAN KOYACAK

SON NOKTAYI BAŞBAKAN KOYACAK

Isparta

Isparta’da emekli ve dar gelirli kesime yönelik TOKİ yapılıp, yapılmayacağı tartışmalarına son noktayı Başbakan Binali Yıldırım koyacak. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Milletvekili Bilgiç, Başbakan Yıldırım’ın 24 Mart Cuma günü Hükümet Meydanı’nda halka sesleneceği belirterek,tüm Isparta halkını bu büyük buluşmaya davet etti.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumuna sayılı günler kaldı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni Isparta halkına anlatmak üzere Başbakan Binali Yıldırım, 24 Mart Cuma günü İlimize gelecek. 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda halka seslenecek olan Başbakan Yıldırım, Şehir Hastanesi’nin de açılışını gerçekleştirecek.

MEYDANLARI HINCA HINÇ DOLDURACAĞIZ

Başbakan Yıldırım’ın Isparta ziyaretiyle ilgili bilgi veren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç,”Tüm terör örgütlerinin koro halinde hayır dedikleri ortamda biz milletçe 15 Temmuz’da nasıl FETÖ’cülere tokat vurduysak, 16 Nisan’da ülkemizin aleyhine çalışan,bakanlarımızı ülkelerine sokmayan ülkelere de tokadı sandıkta atacağız diye ümit ediyorum. Yeni Hükümet Sistemi’nin arkasında Isparta olarak dimdik durduğumuzu Cuma günü meydanları hınca hınç doldurarak göstereceğiz” dedi.

VİDEO KONFERANSLA AÇILIŞ YAPILACAK

Başbakan Yıldırım’ın 24 Mart’ta Şehir Hastanesi’nin açılışını da gerçekleştireceğini belirten Bilgiç, “Meydandan video konferans sistemiyle bağlanarak açılış gerçekleştirilecek. Sonrasında hastane ziyareti olacak” diye konuştu.

ISPARTA’YA ŞEHİR HASTANESİ’NİN YAPILMASINA DA KARŞI ÇIKIYORLARDI

Öte yandan hayırcıların Şehir Hastanesi’nin yapımına da karşı çıktığını ifade eden Bilgiç, şunları söyledi:  “Hayırcılar diktatörlüğün, tek adamlığın ne olduğunu bilmiyorlar. Çünkü hiç okumamışlar. Onlar Şehir Hastanesi’ne de karşı çıkıyorlardı. Özel-kamu ortaklığı ile yapılan Şehir Hastanelerinin düzenlemeleri Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yapıldı. Gitsinler oradaki ya da meclis tutanaklarına baksınlar. Isparta’ya Şehir Hastanesi’nin yapılmasına da karşı çıkıyorlardı. Ama biz bunu yaptık. Bizim odağımızda vatandaşa hizmet var.

BAŞBAKANIMIZIN ISPARTA’YA VERECEĞİ MESAJLAR VAR

Dar gelirli ve emeklilerimize yönelik TOKİ meselemiz var.Biz bunu söylüyoruz ama birileri başka şeyler söylüyor. Sayın Başbakanın ağzından bunu hep beraber duyacağız. Dereboğazı yolunun projesi son safhada.Burdur Dostluk yolunun proje çalışmaları tamamen bitti. Eğirdir Kuşak Kanalizasyon projemiz ve sulama sistemleri projelerimiz var. Başbakanımızın Isparta’ya vereceği mesajlar var. Bizim başka taleplerimiz olabilir. Onları daorada pankartlarımız ve söylemlerimizle dile getiririz.”

ISPARTA MOBİL MÜDAHALE EKİBİ İÇİN PİLOT İL

Diğer taraftan mobil küçük müdahale sağlık hizmeti için Isparta’nın pilot illerden biri olduğunun altını çizen Bilgiç, “Pazartesi günü Sağlık Bakanımızın milletvekili olduğu Erzurum ve Isparta olmak üzere 2 pilot ilde mobil küçük müdahale sağlık hizmeti başlattık. Nüfusu 500’ün altında olan ve ebe olmayan, aile hekimlerinin haftada bir uğrayabildikleri köylerimiz var.Mobil sağlık hizmet ekibi kurduk. 500’ün altında olan ve ebe olmayan yerler deevde sağlık hizmetlerini aradıklarında direkt olarak oraya gidecekler ve iğne,pansuman, tansiyon ölçümü, şeker takibi gibi hizmetler vatandaşına ayağına giderek sunulacak. Bunun Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum. 8 ekip kurduk, Salı akşamına kadar 120 hastaya bu hizmet verildi. 444 38 33 nolu telefon aranarak bu hizmetten yararlanılabilir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ercü_ment

24 Mart 2017 Cuma 12:07

Nokta atışını TC Vatandaşları sandıkta atacak...

yoooooooo

24 Mart 2017 Cuma 08:46

Noktayı meral akşener atacak

Vatandas

23 Mart 2017 Perşembe 23:24

Bu adam 15 senedir sandiga gomuyomu gomuyo sonra 2000 yilinda hastaneye sabah 5 te gelip tedavi olamadan giden insanlar varmi var her konuda elinden gelen hizmeti yapiyor mu yapiyor Allah daima yolunu acik etsin

HAYIR

23 Mart 2017 Perşembe 22:58

16 Nisan akşamı bu millette son noktayı koyacak. HAYIR!!!

Burkii

23 Mart 2017 Perşembe 20:24

Bu ısparta hayırlı işleri sever. Kim ne derse desin gider sandıga hayıra basar geçer. Hayır lı olsun hemşerilerim....

Yazıklar olsun....

23 Mart 2017 Perşembe 16:16

Asıl tokatı siz bu vatana atmış olacaksınız. Referandumda neye evet diyecegini bile bilmeyen bir topluluk 16 nisanda bir diktatore evet dediğini öğrendiğinde herkes için çok geç olacak...

Ispartalı

23 Mart 2017 Perşembe 15:09

Adında adalet geçen ama adaletsizliğin en büyüğünü yapan AKP için HAYIR HAYIR HAYIR. Önce TBBM deki Bylock cuları açıklayın ve gereğini yapın!

ben olsam

23 Mart 2017 Perşembe 14:33

Binali Yıldırım'ın yerinde olsam vallaha oyumu hayıra verirdim.

evet evet evet eşitliğe

23 Mart 2017 Perşembe 11:56

evet evet evet- Herkesin eşit- herkese adalet- herkesin insan en az süriyeliler kadar değerli olduğu bir Türkiye için evet evet evet- okuldan dılayı bir hemşire atılırken- birinin görevde kalmasına hayır- adalet eşitkil için evet evet... siz söyleyin evet mi diyelim hayırmı?

ali oğuzlar

23 Mart 2017 Perşembe 15:16

Sen istediğin kadar evet yaz millet sana cevabı yorumlarda vermiş tokat gibi hemde :))))) beğenmedim butonu çökmüş be bir daha yorum yazma sen bence

adill

23 Mart 2017 Perşembe 09:34

Iparta her şeye zıplar pilot olmak için aile hekimliğine zıpladı kamu hastanelerine geçişde zıpladı hep pilot oluyor ama uçağı yok uçağı.Abartma sende bomba 32 alt tarafı 1000 ali gelecek ne başbakanlar geldi gitti şimdiye kadar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR