28 Mart 2024 Perşembe

Son Halayı Polisle Çekti

Bayramın ilk günü Savaş Çivici’nin dövülerek hastanelik edilmesi olayı ile ilgili haklarında yakalama kararı bulunan M.A.F ve Muhammed G. Polisin nefes kesen operasyonu ile biri düğünde diğeri çatıda yakalandı

Isparta

Yaklaşık 1 hafta önce Çarşı Mahallesi Oduncu Sokakta Savaş Çivici isimli şahısın dövülerek hastanelik edilmesi olayının failleri olarak aranılan 4 sanıktan ikisi daha kıskıvrak yakalandı. Halen firarda olan AliS.’nin aranılmasına devam ediliyor.

 

                DÜĞÜNDE YAKALANDI

 

                Yaşı18’den küçük olan M.A.F (17) Gelendost ilçesine bağlı Madenli köyünde bulunanteyzesinin kızının evlilik törenine katıldı. Polis tarafından sıkı takip altında bulunan M.A.F’nin yakalanması için Savcılıktan alınan izin ile Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri Jandarma ile işbirliği yaparak sessizce düğün yerine geldiler.

 

                SARISAÇLI MAVİ GÖZLÜ ŞARKISI FİNAL OLDU

 

                Sanık M.A.F’nin düğündeki müzisyenden ‘Sarı Saçlım mavi gözlüm’ şarkısını istediği ve şarkı eşliğinde oynadığı yerine oturduğu sırada sivil olarak bulunan asayiş ekiplerini bir anda yanı başında bulununca teslim olmamak için direndiği bildirildi. Bulunduğu yerin Jandarma mıntıkası olduğunu ifade eden sanık Jandarmayı da düğün yerinde hazır beklerken görünce daha fazla direnemedi.

 

                POLİSSABAHA KADAR İZ SÜRDÜ

 

                Aynı olayda bulunduğu belirlenen bir diğer sanık Muhammed G.’nin babasına ait KaşYukarı Mahallesi Ziraat Sokakta bulunan evde saklandığını tespit eden polisler Savcılık kararı ile sabaha karşı eve baskın yaptı. Çatı katında saklanan sanık yakalanarak karakola götürüldü.

 

                BİZKAVGAYI AYIRMAYA ÇALIŞTIK

 

Emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından Savcılığa çıkarılan sanıkların burada verdikleri ifadede ‘Abim Abdullah ile Savaş Çivici’nin kavga ettiğini gördük ve her ikisini ayırmaya çalıştık. Kavgaya karışmadık. Bizim suçumuz yok’ dedikleri öğrenildi.

 

TUTUKLANDILAR

 

Cumhuriyet Savcılığı tarafından alınan ifadelerinin ardından kasten adam öldürmeye teşebbüs suçu işledikleri gerekçesi ile tutuklanmaları talep edilerek nöbetçi mahkemeye sevk edilen her 2 sanık tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

ANNESİ FENALIK GEÇİRDİ

 

Sanıklardan M.A.F’ni annesi Ç.F oğlunun cezaevinegönderileceğini öğrenince Adliyede fenalık geçirdi. Bayılan kadına 112 AcilYardım ekipleri adliyede müdahale ettikten sonra hastaneye kaldırdı.

Nurettin Arkan Çınaraltı 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR