19 Mart 2024 Salı

SON DERECE YAKIŞIKSIZ BULUYORUM

SON DERECE YAKIŞIKSIZ BULUYORUM

Isparta

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, dün AK Partili Belediye Başkanları ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın arasında yaşanan tartışmaların ardından bugün basın toplantısı düzenledi. Başkan Zabun, belediye başkanlarına “çıkın buradan” diyerek dışarıya davet etmesini son derece yakışıksız buluyorum dedi.  

Başkan Zabun açıklamasında ise; “Böyle bir hadise yaşanınca arkadaşlarımız durumu bize aktardı. Böyle bir hadisenin üzerine farklı yöntemlerle gitmenin doğru olmadığını düşündük. Sayın Günaydın’ın dün basının önüne çıkarak tekrar telaşla bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmesi durumu aslında haksız ve suçlu olduğunun bir ifadesi olarak görmek gerekir. Yurt Yaptırma Birliği yönetimindeki arkadaşlarımızı hem davet edip hem de arkadaşlarımıza‘çıkın buradan’ diyerek dışarıya davet etmesi son derece yakışıksız olmuştur.Bu Sayın Ziya Günaydın’a yakışan bir davranış olabilir. Ama Isparta Belediye Başkanına yakışan bir davranış olarak kabul edilemez. Sayın Günaydın’ın kendi kimliği, kendi karakteri, kendi yaklaşımı itibariyle böyle bir davranışı kendisine yakıştırmış olabilir ama Isparta’nın belediye başkanlığını temsil makamını üstlenmiş bir şahsa böyle bir şey yakışmaz. Öncelikle daveti, görüşme talep eden kendisi ancak bir özür polemiği üzerinden olayı farklı noktalara taşıyor.

Özür hadisesi de çok farklı bir durum. Bizde meşhur bir laf vardır; taşı atıyorsan taş yiyeceğini de düşüneceksin. Ben yurt yaptırma birliğindeki arkadaşlara yalan söylüyorlar demedim, ben ITKM cevabı üzerine il başkanına söyledim diyor. Bunun aslı astarı yoktur.

Tapuları almadı diye il başkanı bana yalancı dedi gibi gerçek olmayan laflar üzerinden savunma psikolojisine giriyor. Benim hiçbi rzaman ITKM’de tapuları almadın diye ağzımdan çıkmadı. Sayın Günaydın’a bu yüzden yalan söylüyorsun gibi laf da ağzımdan çıkmadı. Basının önüne çıkıyor önce bizim söylemediğimiz şeyi söylemiş gibi lanse ediyor, arkasından gerçek yalancı o diyor. Benim tapuları almadınız, almadığınız halde yalan söylüyorsunuz diye bir tane beyanım yok.   

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalaı

09 Aralık 2016 Cuma 12:19

Lütfen takoz olmayın.Birileri yurt diyor eleştiriyor..Birileri Otogar diyor mahkemeye gidiyor.Lütfen destek olun.Başkan sayesinde Isparta Avrupa i şehre benzedi.

YUSUF ZİYA EFENDİ

08 Aralık 2016 Perşembe 23:53

YUSUF ZİYA GÜNAYDIN GİBİ BİR ADAM MHP SAFLARINDA GÖRÜNÜYOR YA EN ÇOK BU BİZİ YIPRATIYOR. GİT KARDEŞİM . BU CAMİAYI KİRLETME. YİNE BELEDİYE BAŞKANI OL AMA BİZDEN OLMA.

UYUŞUKLUK

08 Aralık 2016 Perşembe 23:46

HANGİ PARTİLİ OLURSAN OL PARTİLİ BAŞKANINI BAŞKA BİR BAŞKAN ODASINDAN KOVACAK BİRDE İKTİDAR SEN OLACAKSIN YAZIK YAZIK

ıspartalı

08 Aralık 2016 Perşembe 23:45

akp yöneticiler, zamanında makamında gazeteci döven başkanınızı da gördük.Başkan günaydın gibi çalışkan hizmetleri ile öne çıkan bir insanı hazmedin artık.bu güne kadar böyle başkan ısparta için şanstır ama siyaset sizin herşeyinizin önüne geçmiş.EDEP YAHU

orhan yılmaz

08 Aralık 2016 Perşembe 16:48

Hepiniz yüklenin bakalım halkın seçtiğini halk yıkar,birileri yurt der birisi terminal der ısparta için çalışın eğer ıspartalıysanız.piyasa bitti,köylü 7 aydır süt parasını alamıyor bunlara bi el atalım eyy başkanlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR