26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA TAŞERONA KADRO AÇIKLAMASI !

SON DAKİKA TAŞERONA KADRO AÇIKLAMASI !

Isparta

TBMM TV ekranlarında canlı yayında sözlü soruları yanıtlayan Çalışma Bakanı, sorulan tüm soruları yanıtlandırdı. Yanıtları kapsamında ilgili süreleri dolduran Çalışma Bakanı soru yağmuruna tutuldu. Konuşmasını tamamlayıp çıkacağı anda, bir soru daha yöneltildi. Taşerona kadro süreciyle alakalı olarak ve buna ek mahiyetinde 4/C' lilerin durumlarındaki muammanın gündeme getirilmesi ve taşeron işçilerinin net bir açıklama yapılması yönünde beklentisinin olduğu dile getirildi. Bu kapsamda soruların yöneltildiği Çalışma Bakanı,açıklamasını geçiştirerek gerçekleştirdi. Çalışma Bakanına " Taşeron işçilerinin kadroya geçiş süreci ne olacak, süreçle alakalı çalışmalar yürütülüyor mu? " sorusunun sorulması üzerine Çalışma Bakanı: " Hepsiiçin sadece biraz sabır. " ifadelerini kullandı. Taşeron işçileri yine umdukları yanıtı alamadılar. Mecliste sözlü soruları yanıtlayan Çalışma Bakanından netbir yanıt almak isteyen vatandaşlar ve vekiller, yine net cevaba ulaşamadılar." Sadece biraz sabır. " cevabını veren Çalışma Bakanı, daha sonrasında kürsüden ayrıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mnuri ağapinar

14 Ekim 2016 Cuma 18:56

Neden söyleyemiyorsun bşz sizi okumaniz yazmaniz var diye orya sizi yolladık bilseydik yollamazdik

Derya yilmaz

14 Ekim 2016 Cuma 16:01

Taseronlarda arastirilsin ozellikle universte

mehmert turk

14 Ekim 2016 Cuma 10:18

arkadslar herkesden once ozur dilerim hepiniz birer koyunsunuz oy verip burda aglamanin bi anlami yok bende bi taseron iscisi olarak hepiniz bunu hakettiniz ikincisi kpssde atanamayip tasarenu kinayan kisilere sesleniyorum memur olup yan gelip yatan sizin gibi milyomlarca var kamuda siz hic belediyede lagim logar cop temizlemek isdermisiniz devlet ve universide cifliklerinde hayvan bakiciligi cobanlik yapmak sizin ne haddinize sizin gibiler kanuda cok el ****te gezen

taseron hayalkirikligi

13 Ekim 2016 Perşembe 21:19

Suphesiz allah herkezin kalplerinden gecenleride bilir allah bu sözü veripte tutamayanlari perisan etsin 15 temmuzun uzerindende kac ay gecti hala ses yok yine magdur taseron kimse unutmasin bayraklarla sokakta biz vatan icin nobet tuttuk hic kimse bi partiyle bagdastirmasin.. istedigimiz bi adam akilli aciklama veremiyosaniz veremiyoz beceremedik diyin bitsin bu dunyada adalet aramiyoz hic suphesiz allahin adaleti cookk buyuktur..

buda

13 Ekim 2016 Perşembe 16:39

Diğer leri gibi oyalama göz boyama

vatandaş

13 Ekim 2016 Perşembe 13:16

Taşeron çalışanlara kadro verilmeden önce fetö yönünden araştırılmalı

taşeron

13 Ekim 2016 Perşembe 01:07

Sabrin sonu tek kelimeyle yine başarısızlık beceriksizlik. Milyonlarca insanla bari dalga geçmeyin yazıklar olsun size bu bir seçim vaadiydi unutmayın

Cahil

13 Ekim 2016 Perşembe 09:49

Şu anda taşeron işçilerin kadroya alınması bütün pkklı belediyelerde çalışan pkklı kişilerinde kadroya alınması demek. Ne yapacak adam senin keyfin için pkklı şerefsizleri de mi kadroya alsın. Ancak laf başka bir şey yok.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR