26 Nisan 2024 Cuma

Son dakika Isparta’yı sarsan FETÖ operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerinin iş dünyasına yönelik operasyonunda kentin önemli işadamlarının da içinde yer aldığı 14 kişi hakkında gözaltı kararı çıktı

Isparta

FETÖ'nün merkez üssü kentlerden birisi haline geldiği ortaya çıkan Isparta'da dün yapılan operasyon iş dünyasını sarstı. Haklarında Isparta Cumhuriyet Savcılığı tarafındın gözaltı kararı çıkarılan 24 iş adamından 14'ü yakalandı. Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin operasyonunda örgüt üyesi oldukları ve örgüte finansal destek sağladıkları belirlenen IYAŞ Park AVM'nin Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol da gözaltına alınanlar arasında yer aldı. 


EŞ ZAMANLI OPERASYON

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Isparta kent merkezinde örgüte finansal destek sağladığı belirlenen iş adamlarına yönelik çalışma başlatıldı. Düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 14 iş adamı gözaltına alındı. 10 iş adamı ise adreslerinde bulunamadı. Gözaltına alınan ve 'FETÖ'ye ye olmak ve örgüte finans sağlamak' ile suçlanan şüpheliler,Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

GÖZALTINA ALINANLAR

Gözaltına alınanlar IYAŞ Park AVM Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol ile birlikte Bozal Otomotiv'in sahibi Melih Bozal, Hediye Un Fabrikası sahibi ve ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabalak, İrfando Dondurma Fabrikası sabihi İrfan Boztepe, Özgemlik Gıda- Dr. Pizza ortağı, Sedat Öz,Balaban Emlak sahibi Şahin Balaban, Şevik İnşaat sahibi İsmail Şevik, Işık Toptan Gıda sahibi Mehmet Ali Işık, Murat Gıda ortağı Murat Karatuğ, Murat Gıda ortağı Mustafa Karatuğ, Saha Otomotiv- Dr. Pizza ortağı Hasan Telli, Estaş İnşaat sahibi Muhammed Serdar Taştekin ve Gül Atılımı PVC sahibi Mustafa Yaşar Sarman ve emekli öğretmen Kemal Kuybulu'dan oluşurken, aranan 10 kişinin kimliği hakkında ise bilgi verilmedi.

KAYNAK:SABAH GAZETESİ

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cakan Cakaroglu

18 Ekim 2016 Salı 19:52

Memleket batiyor, insanlar FETO sacmaligiyla kendini avutuyor, gozunuzu acin, devletin basindaki ceteler sizi donunuza kadar soyacak, uyandiginizda nereden geldiginizi anlayamayacaksiniz.

kaçanlar

16 Ekim 2016 Pazar 10:43

yetkililer sosyal hizmetlerde fetöcü öğretmen ö.ö önce aşevine gitti şimdi emekli oluyomuş.kaçıyo haberiniz olsun

selim

16 Ekim 2016 Pazar 22:11

arkadas ne cigersiz adamsın. senin kim oldugunu cok iyi biliyorum. IP numaran da belli. ö.ö alınsın ilk sırada sen varsın hic merak etme..

Esnaf

15 Ekim 2016 Cumartesi 23:20

İsimleri yorumları neden siliyosunuz anlamadım yanlı davranmayın lütfen görsün herkes bu hainleri temizlensin ispartamiz ezilen hep esnaf ****ürenler hep üst düzey insanlar nasıl zengin oldukları ortada zehir zukkum olsun

ADALET

15 Ekim 2016 Cumartesi 17:03

Başta Isparta KOM Şube olmak üzere, tüm Isparta Emniyetini canı gönülden kutluyorum. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Atışlar tam isabet.

Recep İvedik

15 Ekim 2016 Cumartesi 10:03

Ne zaman bizim bakkalı alacaklar acaba?. kasti mi yapıyorsunuz kardeşim. şakamısınız siz? veli toplantısına gidiyoruz 15 temmuz izletmeye çalışıyorlar. ivedik filimlerini geçtiniz. 15 temmuzu itibarsızlaştırıyorsunuz. Artık ben 15 temmuzun senaryo olabileceğini düşünüyorum. olay çok laçkalaştı.

MustaMustafa

15 Ekim 2016 Cumartesi 09:12

Bir halt karistirmamissan korkma vatandaş burası avrupa değil türkiye Canım türkiyem

Mustafa

15 Ekim 2016 Cumartesi 09:10

Bu fetocu vatan hainleri t.c. vatandaşlığından çıkarılmalı vatanını satanlar bu vatanın ekmeğini suyunu haketmiyorlar.multeci olarak yasarlarsa belki vatanın kıymetini bilirler

Ispartali

15 Ekim 2016 Cumartesi 09:03

Isparta halkinin zimmetine geçirdiginiz onun bunun hissesiyle size şu kadar kar payı verecez diye halkı kandırıp iyaşı acıp ve kimsenin parasın8 vermeyip halkın parasıyla adam olanlar bende bu şahıs iyaşın sahibi tam bir

Fikri

15 Ekim 2016 Cumartesi 02:48

İki hafta önce bir işyerinde alış veriş yapmıştım. Hesabı öderken çay söylediler. O sırada iki işadamı tanıdık geldi. Çay sohbeti sırasında konu fetodan açıldı. Ben orda bulunanların görüşünü bilmeden ispartadan pensilvanya ya çok giden oldu dedim. Bir anda işyeri sahibi ile toplam üç kişi bi duraksadilar sonra bizde gittik ama biz turistik amaçla gittik. Ordaki ormanları gezmeye gittik dediler. He canım he zaten Türkiye çöl ülkesi taa pensilvanya ya orman görmeye gittiniz.

Furkan

15 Ekim 2016 Cumartesi 00:27

Alacaklarını soran insanlara bu parayla hayır yapalım himmet olsun diyen İsmail Şevik nihayet ... Bi el atan olmuş. Eşinin çarptığı motosiklet sahibine Sen yaptır Ben sana öderim diyip Ödeme vakti gelince bildik ağzı yapan Ev satışlarında değerinin altında gösterip Devlete kazık atan Şevik Sıra sana gelmişşşş. EEE! Keser Döner Sap Döner Gün Gelir Hesap Döner.

vatandas

15 Ekim 2016 Cumartesi 00:26

BU IBICIOGLUNUN HERKESLE FOTOLARI VAR! HATTA ZAMANIN BASBAKANININ YURT DISI GEZILERININ COGUNDA BULUNMUS OLUP; O GÜNKÜ MEDYADA ISPARTAYA UCAK UCUSLARINI FALAN DIREK BASBAKANDAN RICA ETTIGI; VE BASBAKANINDA CÖZÜM SÖZÜ VERDIGINI YAYIMLAYIP DURUYORDU MEDYA! GENE ERGENEKON VE KUMPAS GIBI DELIL UYDURULMUYORDUR INSANLARA UMARIZ! IHHBARCILARIN IFTIRACILARINADA BIR CEZA GELMELI! ZIRA SUC ISNADINDA IDDA SAHIBI ISPATLA MÜKELLEFTIR DÜNYA ADALETINDE CÜNKÜ!

vatandas

15 Ekim 2016 Cumartesi 00:17

AVRUPADA CADI AVI ÖNCE ZENGINLERDEN BASLAMIS ; CADI ILAN EDILEN ZENGINLERIN TÜM MAL VARLIKLARINA EL KONULMUS ! SONRA BU DURUM ÖYLE BIR HAL ALMISKI HEM TÜM AVRUPAYA YAYILMIS ; HEMDE FAKIR FUKARA HERKES BIRBIRINI IHBAR ETMIYE BASLAMIS ! HATTA YASLARI 7 - 15 ARASINDA 6 COCUGUN AILELERI KENDI COCUKLARINI CADI DIYEREK IHBAR ETMIS; CANLI CANLI YAKILMAKTAN KORKAN COCUKLAR DAGA KACIP DONARAK ÖLMÜSLER ! BU DURUM AVRUPADA TAM 8 YIL SÜRMÜS ! VE AVRUPANIN UTANC TARIHI OLARAK DÜNYA TARIHINDE YERINI ALMIS !

Güilkent

14 Ekim 2016 Cuma 23:59

Demokrasi nöbetini en önde tutmakla olmuyor bo işler.Bu değirmenin suyu nerden dönüyo belli oluyor daha da vardır eminim pensilvanya ya boşu boşuna gitmeyenler var sözüm ona iş adamı

Objektif

14 Ekim 2016 Cuma 20:23

Bahaddini gunahsiiz ilan eden muftuyede sira gelcekmi

mal varlıklarına el konulsun

14 Ekim 2016 Cuma 19:41

tüm mal varlıklarına el konulsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR