26 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA ISPARTA FETO/PDY OPERASYONU 7 GÖZALTI

SON DAKİKA ISPARTA FETO/PDY OPERASYONU 7 GÖZALTI

Isparta
Isparta'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle kapatılan derneklerde "bylock" kullandığı değerlendirilen 6'sı kamu görevlisi 7 kişi gözaltına alındı.  

Bomba 32 ve oluşum gazetesi muhabirinin edindiği bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturmaları sürdürüyor. Ekipler, soruşturma kapsamında FETÖ ile irtibatlı olduğu gerekçesiyle kapatılan dernek üyesi olan ve FETÖ üyelerinin kendi aralarında iletişimi sağlamak için kullandığı "bylock" isimli uygulamayı bulundurduğu değerlendirilen 10 kişinin yakalanması için çalışma başlattı. 

Bir süre devam eden araştırmanın ardından çok sayıda eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 6'sı kamu görevlisi 7 kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, işlemleri için emniyete götürüldü. 

Öte yandan ekipler, firari 3 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Su uyur, Fetö uyumaz!

16 Aralık 2019 Pazartesi 03:07

Fetö her yerde hızla yeniden yapılanıyorken, Ispartayı terkmi ettiler acaba bu haberden ve bu tarihten sonra? Bu tarihten sonra bunlarla ilgili pek kayda değer haberler yayımlanmıyor artık Isparta yerel gazetelerindede? Lâkin avrupada özellikle derneklerde son sürat yapılanma derdindeler fakat millet bu kripto fetöcüleri tanıdığı için kimse güvenmiyor ve çoğalamıyorlar biiznilleh! Hele Davutoğlunun kurduğu parti için pek bir sevinçliler ve ümitliler!

yurttaş

25 Mayıs 2018 Cuma 23:57

Maarif Müfettişi Cemil GÖÇ

Ali İhsan

18 Haziran 2017 Pazar 02:54

Bu hainler kaçak dershanecilik yapıyor belli bunlar meb müdahale et geç kalma

Vatandaş

05 Eylül 2016 Pazartesi 18:22

Fetönün tuzağı, dünyayı ele geçirirken İslam dinini de yozlaştırmak ve bitirmekti. Bu yüzden İslamın bütün güzelliklerini sevelim ve sahip çıkalım.

Naci TATOĞLU

05 Eylül 2016 Pazartesi 08:45

Firarların isimleri yokmu.

Baki yeşil

04 Eylül 2016 Pazar 13:58

Fetoş müslümanmu ki onu misal gösterip diğer cemaat ve 4arkalara saldıran ahmaklar. 40 yıldır bu cemaat ve tarikatlar bunların sahtekar olduğunu haykırıyor ama hiç kimse dinlemedi fetoşu yücelten siyasiler,Kenan Evren, S.Demire, Özal,Ecevit,Tansu, Tayyip, Davutoğlu,A.Gül,B.Arınç,hatta Ç.Bir hepsi bu adamı ve hareketini övdü destekledi,ama en ufak cemaat ve tarikatlar dahi bu adamın ne sinsi bir şeytan olduğunu haykırdı tam 40 yıl yine cemaatler suçlu oldu öylemi,biraz akıl ve vicdan.

OFFFF

05 Eylül 2016 Pazartesi 08:25

baki hangi cemaat, tarikat, grup, bilmem ne vs. hangisi diğerini kabul ediyor, hangisi diğerine sahte demiyor, hangisi diğerine cehennemlik biz cennetliğiz demiyor? saftirik biraz düşünsen bunu anlarsın. devlet kurumlarında atamalar yapılırken bizden veya sizden olayı cemaatlar dini guruplar tarafından yapılmıştır.Liyakata bakmazlar. Sözde müslümanlar neden Peygamber efendimizin İŞİ EHLİNE VERİN sözünü pas geçerler. yaaaaa biraz düşünebilsen herşey ortaya çıkacak değilmi?

Yasemin ayyıldız

04 Eylül 2016 Pazar 00:27

Harika. Bu güzel kent bütün tarikatların merkezi olmuş durumda. Ne kötü.Gerici yobaz ne kadar oluşum varsa yuvalanmışlar. Hepsini temizlesinler

merakli

03 Eylül 2016 Cumartesi 22:16

Kim bunlar yawww hele aciklan bakem adi soyadilarini

Remzi

03 Eylül 2016 Cumartesi 19:31

Hangi dernek .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR