29 Mart 2024 Cuma

SON DAKİKA FLAŞ HABER !

Isparta Açık Cezaevi’nden bir mahkumun firar ettiği öğrenildi.

Isparta

Isparta açik Cezaevinden M.D. isimli mahkumun firar ettiği öğrenildi. Jandarma ve polis ekipleri kaçan mahkumun yakalanması için çalışma başlattı.

Cezaevinden kaçan mahkum M.D’nin Isparta’da yapılan uyuşturucu operasyonu kapsamında tutuklananların arasında ailesinin de olduğu iddia edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

özdemir

13 Kasım 2014 Perşembe 20:28

ama ne sebeple firar etti ki bir yakını hasta dır vefat vardır.bitmemiş hesabı vardır.mutlak bir gün yakalanır.sağ veya diri.

vatandas

28 Ekim 2014 Salı 23:38

kaçan şahıs ismiyle ve resmiyle gerek yerel gerekse ulusal medyada afişe edilsin, yerini ihbar edene ödül verilsin. bakın hemen nasıl bulunur ;)

ramiz

28 Ekim 2014 Salı 01:42

Devletin hapishanesinden bir mahkum nasıl kaçar orada görev yapan mudur yardimcilari gardiyanlar hepsi hakkında zabit tutulnalidir bu basite indirgenerek bir konu değil çok önemlidir.

metehan

29 Ekim 2014 Çarşamba 09:07

Cok biliyorsan sen gel yap bu isi ceza evleri hakkinda ne biliyorsunda hemen yorum yapjyorsun adi ustunde acik cezaevi diiyor... birsey bildigin yok ama bos laf etme konusunda basarilisin...

I. k.m

27 Ekim 2014 Pazartesi 22:54

Kaçan mahkum kapalı cezaevi mahkumu değil açık ceza infaz kurumundan kaçan mahkumdur açık ve kapalı arasında fark çok büyüktür...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR