19 Mart 2024 Salı

SON DAKİKA BANİO ISPARTA'YA GELİYOR

SON DAKİKA BANİO ISPARTA'YA GELİYOR

Isparta

Yeni nesil yapı market sloganı ile 2008'de perakente sektörüne adım atan Antalya merkezli Banio, 8. mağazasını Isparta'da açıyor. Banio Mağazası, Isparta'nın en büyük yapı marketi olacak.

1993 yılında yapı sektörüne adım adan ÖZ-KA Yapı Ltd. Şti'nin 2008 yılında oluşturduğu Banio Yapı Market zincirinin bir halkası da Isparta'ya uzanıyor.  Onur Kaya, Osman Kaya, Ahmet Kaya, Durmuş Kaya ve Abdulkadir Kaya kardeşlerin kurduğu Banio'nun 8.mağazası Isparta IYAŞ Park Bulvar'da açılıyor. 3000 m2 kapalı alana sahip Banio'da bahçe, mobilya, ev tekstili, elektronik, beyaz eşya, mutfak, banyo malzemeleri alanında 35 binden fazla ürün bulunuyor.

Eviniz, Bahçeniz, Atölyeniz İçin Aradığınız Her Şey!

Mart ayından itibaren Isparta'da da hizmete girecek Isparta'nın en büyük yapı marketi Banio ile ilgili Kurumsal İletişim Merkezi'nden şu bilgilendirme yapıldı:

"Yeni nesil yapı market sloganı ile yola çıkan Banio Yapı Market, 1993 yılında yapı sektörüne adım atan "ÖZ-KA Yapı Ltd.Şti." çatısı altında 2008 yılında Banio Yapı Market adı altında perakende sektörüne ilk adımını atmıştır. Genel merkezi Antalya’da bulunan Banio Yapı Market, ÖZ-KA Yapı'nın 15 yıldan uzun bir süredir İnşaat malzemeleri konusunda bölge toptancılığı yapmasının avantajı ile binlerce ürün ve hizmet çok uygun fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunulmaya başlanmıştır. Yüzlerce marka, binlerce çeşit ürün ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına beyaz eşyadan mobilya’ya, ev tekstilinden bahçe makinelerine, inşaat malzemelerinden hırdavat ve nalburiye malzemelerine kadar birçok kategori ile geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuş, Antalya halkı tarafından kısa süre içerisinde Banio adı benimsenmiştir.          

ÖZ-KA Yapı’dan sonra kendi başına bir işletme haline dönüşmüş ve ürün gamını hızla geliştirerek yine çok kısa bir süre içerisinde 35.000’den fazla ürün çeşidine ulaşmıştır. 2009 yılı ikinci yarısı ile birlikte kendi ürün ithalatına da başlayan Banio, Duşakabin, Masa, Sandalye, Cam Tuğla ve Bahçe Mobilyaları seçenekleriyle bu guruplardaki fiyat uygunluğu ve kalitesini üst seviyeye çıkarmayı kısa sürede başarmıştır. Banio, geride kalan7 yılda Antalya (Aspendos-Lara-Uncalı), Mersin (Yenişehir), İzmir (Balçova),Muğla (Bodrum) ve Eskişehir (Tepebaşı)’de faaliyete giren 7 mağazası, internet şubesi baniom.com ile tüm Türkiye’ye ulaşmıştır. Kısa sürede ulusal, orta ve uzun vadede global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Banio, ilkgünkü arzusu, motivasyonu ve güçlü kadrosu ile çalışmalarına devam etmektedir."

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yazık

25 Şubat 2017 Cumartesi 10:40

market zincirleri yapı market zincirleri tüm esnafı etkiledi böyle giderse kücük esnaf cok degil 3 5 yıla kadar kepenkler teker teker kapanıcak devlet ayakta duruyorsa kücük esnafın vergileriyle ayakta duruyor büyük zaten vergi ödemiyor ev arsa arac alıyor vergiden düşüyor vergisini tam ödiyen kücük esnaf bunlarda biterse millet parasıyla usta bulamıcak duruma gelcek unutmayın dediydi dersiniz

Vatandaş

25 Şubat 2017 Cumartesi 05:54

Isparta esnafı dik dutmaya devam etsin.

Selim taşkın

24 Şubat 2017 Cuma 18:55

Belediyenin ruhsat vermemesi gerekir. Sanayi esnafı çok zarar görür.

Hatice

24 Şubat 2017 Cuma 13:47

Yerli, kaliteli ve ucuz olsun. Her daim yaşasın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR