19 Nisan 2024 Cuma

SON DAKİKA 4 SAAT SONRA ÖLÜ BULUNDU

SON DAKİKA 4 SAAT SONRA ÖLÜ BULUNDU

Isparta

Gönen İlçesindeki Kırıkçayır mevkiinde trafik kazı geçiren şahıs, 4 saat sonra ölü olarak bulundu.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa ceylan

29 Nisan 2017 Cumartesi 08:52

Olumune cok uzuldum benım arkadaşımdı ama kızıyorum cok ıcıyordu başımız sagolsun

ismail hakkı

25 Nisan 2017 Salı 08:13

Bu adamımı dönüp dönüp ekranlara getirirsen, tafsiye ederim her milli bayramda an ve ekrana getirki borcunu ödeyesin yoksa akıbet arkadaşı olursun. Beyenmeyişinde harika.

Sezai Avar

01 Kasım 2016 Salı 04:21

Maalesef, rahmetlinin de yaşamış olduğu ilçede, bir grup insan, karşılaştıklarıyla, bulundukları ortamlarda, selamlaşmama yanlışlığı içinde. Sanki bir suçları, açıkları varmış gibi kontrollu ve kafa havada, gözler kaçık.. bu arkadaş da böylelerindendi. Şoförlüğünde de halktan, öğrenciden insanları tersleme, bozma ustasıydı. Bak ne oldu, insanoğlu ölüp gidiyor. Allah geride kalan bu tip insanlara akıl fikir versin.

Naci TATOĞLU

01 Şubat 2017 Çarşamba 09:59

Sizinle ayni fikirde olunca beyenmeyenler çoğalmış fark etmez ben geçmişte olanları anlattım,hakikatleri aktardım o kadar.

Naci TATOĞLU

29 Ekim 2016 Cumartesi 09:03

Ben göltaşta başşöför iken bu arkadaşı ben imtihan etmeden kadrolu şoför olarak aldım. Devamlı tır ile uzun yola kepçe veya iş makinaları taşıtırdım. 1989 da emekli olup sözleşmeli olarak makama geçtim. Fakat başşoför değişti artık göltaşa gitmiyor işime devam ediyordum.Benden sonra durdurmamış çıkışını vermişler. Ben çalışırken bu arkadaş yanımda esas duruş dururken ben emekli olduğum halde verdiğim selamı bile almıyordu. Etrafa Sorduğumda alkol aldığını eski hali kalmadığını söylüyorlardı.

Naci TATOĞLU

01 Şubat 2017 Çarşamba 09:55

Sicil numaram 1 olarak göltaşın ilk işçi sınıfında olan baş şofördüm. Ben hergün işime geldiğimde görev taksimi yapar bu rahmetliyi görevlendirmez tır ile iş makinalarını ****ürüp getirmesi için yedekte tutardım. İş yerinde hiçbir saygısızlığını görmedim. Ben emekli olupta makam şoförlüğüne geçtiğimde bana dediki usta sen ayrılırsan bana burada dat vermezler. Nihayeti vermemişler ayrılmış.Benim iş hususunda hiçbir şikayetim yoktu işten ayrıldıktan sonra herşeyyukardaki arkadaşında anlattığı gibi.

Olana ne dersin

31 Ekim 2016 Pazartesi 08:05

Göltaşa girişini çok iyi biliyorum. Nacinin 50 NC münibüsle deneyip imtihansız aldığınıda çok iyi biliyorum çünkü bende oraya ayni kişi tarafından imtihan edilerek alındım.Nacinin anlattığı zamanda olanlar merhumun babası ile dargın ve münakaşalı olduğu zamanlar bir ara oldu. Zaten Nacide alkolik olduğunu söylemedi o anki durumunu sorduğu kişiler söylemiş. Bunda kırılacak gücenecek bir şey yok sevmese imtihansız almazdı.

göltaş servisci

29 Ekim 2016 Cumartesi 19:43

Ulan **** herif ölmüş adamın arkasından konuşuyorsun sen adam olsaydın o adamın ne derdi olduğunu bilirdin. ayrıca alkolden kaza yaptığını nerden biliyorsun yavşak.kim olduğumu merak edersen sana kim olduğumu söylerler eski patronuyum .göltaş tada benim otubüsü kullanıyordu.

iyi adamdı

29 Ekim 2016 Cumartesi 01:30

allah rahmet eylesin büyük uata.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR