29 Mart 2024 Cuma

SON DAKİK FLAŞ GELİŞME !

SON DAKİK FLAŞ GELİŞME !

Isparta

Fettullahçı Terör Örgütü'ne karşı yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Şarkikaraağaç’ta 8 öğretmen gözaltına alınmıştı.

FETÖ üyesi olmak suçundan gözaltına alınan 8 öğretmenden 6 öğretmen tutuklandı. Gözaltına alınan 8 öğretmenden de 6’sı tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İddiaya göre Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde FETÖ örgüt üyesi oldukları nedeniyle gözaltına alınan 8 öğretmen, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Öğretmenlerden 6’sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Şarkikaraağaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 5 öğretmen daha açığa alındı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

isim

27 Temmuz 2016 Çarşamba 16:37

Kimler tutuklandı isimleri yok

Baki yeşil

27 Temmuz 2016 Çarşamba 13:49

Ey vatansever hakimler sakın bunları masum rollerine kanmayın eğer fırsat ellerine geçseydi o masum gibi görünen münafık yüzler bizleri diri diri yaparlardı çünkü bunlar da daeş in mülayim görünümlü versiyonu allah için yaptıklarını zanneden geri zekalı CIA mossad destekli oluşumlar bunlar,müslüman öldürme makinası olarak proğramlandılar sakın ha acımayın en ağır ceza ne ise onu verin ben o gece mermi ve bombalar altında mit i koruyan vatandaşlardanım acaip kin duydum bu şerefsiz hainlere.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR