26 Nisan 2024 Cuma

Son Anda Kurtuldu

Son Anda Kurtuldu

Isparta

Şarkikaraağaç'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda,telefon dolandırıcılarının hedefi olan bir kişi, dolandırılmaktan polislerin veŞarkikaraağaç PTT Müdürlüğünün son saniye müdahalesi ile son anda kurtarıldı.

 

Telefon dolandırıcılarının hedefi olan Şarkikaraağaç İlçesiGedikli Köyü sakinlerinden İsmail Yıldırım isimli vatandaş, çeşitli bahanelerile dolandırıcılar tarafından kandırıldı. ‘Hesaplarındaki paralar çekiliyor,gibi sözler üzerine kredi kartları ile altın alan ve ardından bozduran İsmailYıldırım daha sonra paraları dolandırıcıların hesabına yatırmak üzere ŞarkikaraağaçPTT’nin bankamatiğe gitti. Bu sırada köye geri dönüşünde durumundanşüphelenmesiyle birlikte Jandarma ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü aradı. Emniyetekipleri ve Şarkikaraağaç PTT Müdürü’nün zamanında davranmasıyla birliktehesaba bloke kondu.

 

Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe PTTMüdürlüğünün zamanında harekete geçmelerinden dolayı son anda hesaba blokekonularak engellendi.

 

Hesaba 15 Bin TL yatıran İsmail Yıldırım ise derin bir ohçekti.

İsmail Yıldırım, Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü veİlçe PTT Müdürünün son anda engellendiğini söyleyerek teşekkür etti.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Şarkikaraağaç Ekspres

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bojuware 201

23 Ocak 2015 Cuma 11:21

Bu ülkede bu haberleri okudukça böyle insanlar gördükçe kömür ve makarna ile iktidar olan AKP RTE varlığına şaşmıyorum artık.

vatandaş

02 Nisan 2015 Perşembe 22:41

Eleştiri rumuzuyla yazan vatandaş siz bu basit ve iftiralardan hiçmi ders cıkarmadınız ne kadar basitsiniz bu makarna bize hiçmi denk gelmedi ta rahmetlik erbakanın döneminden beri aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz siz bu halkı bu kadarmı basit görüyorsunuz sadece sizmi aydınsınız sadece sizmi demokratsınız peki bu halk sizin düşüncenize göre oy kullanırsa ne diyeceksiniz birden okudu aydınmı oldu diyeceksiniz bırakın bu edebiyatı yalanı dolanı biraz ahlaklı olun asıl sizleri bir testen geçirip ne

Gedikli'li M. Barış

23 Ocak 2015 Cuma 20:46

Şeytanın bile aklına gelmeyecek dolandırıcılık yöntemlerini gerçek Türkler anlayamaz.O köy Gedikli ve böyle insanlar o köyde bulunmaz.Çok yanlış bir yorum. Haberinde % 70 i yanlış. Doğruyu öğrenmeni tavsiye ederim

Musa yerlikaya

23 Ocak 2015 Cuma 11:10

ismail usta hizarcılıkla geçimini sürdürmeye çalışan ömrü garibanlıkla geçmiş bir anadolu insanıdır.bu namussuzlar garibanları dolandırmaya çalışacaklarına tapaları sıkıyosa zengini dolandırsın,namussuz herifler.Anadolu insanımızında artık uyanık olma ve namussuzlar kadar cesur olma zamanı gelmiştir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR