15 Mayıs 2024 Çarşamba

Orman ve Edebiyat konulu konferans gerçekleştirildi

Orman ve Edebiyat konulu konferans gerçekleştirildi

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Konferans salonunda Orman Genel Müdürlüğü Orman Toprak ve Ekoloji Araştırmaları Enstitüsü Müdürlüğü Toprak Araştırmaları Başmühendisi Dr. Nejat çelik tarafından “Orman ve Edebiyat” konulu konferans verildi.

Konferansın açılış konuşmasında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN, öğrenciler için vizyonel bakış açısına sahip olmanın önemine vurgu yaptı.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Talha KILIÇASLAN konuşmasında Orman Fakültesinin düzenlemiş olduğu tüm etkinlikler ile öğrencilere kariyer yolculuklarında katkı sağladığını belirtti.

Dr. Nejat ÇELİK konferansına edebiyat serüvenini anlatarak başladı. Her bir kitabının altında yatan değerli hikayelerini katılımcılar ile paylaştı. Öğrencilere diğer insanlardan farklı yönlerini bularak başarılı bir gelecek inşa edebilecekleri mesajını verdi. Ayrıca mesleğimize yakın bir hobi edinerek daha keyifli bir çalışma hayatı yaşanabileceğini belirtti.

Katılımcılarımızın soru ve görüşleri ardından Dr. Nejat Çelik’e fakülte dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR