20 Nisan 2024 Cumartesi

Sizin Nasıl Köpeklik Yaptığınızı

Sizin Nasıl Köpeklik Yaptığınızı

Isparta

Son günlerde bir kısım internet medyasında ve Facebook paylaşımlarında Hakkı'mda çıkan konu ile ilgili hiç tekzip etmedi gibi yazıları görünce (Tekzip ve yalanlama yapmama rağmen) buradan bu açıklamayı yapma zarureti hissettim.

Ömrümün geçen kısmında ve siyasi hayatım boyunca nerede durduğum, duruşum ve çizgimin ne olduğu ortadadır ve hep kamuoyu önündedir.
Üniversite yıllarında başlayan dava mücadelemiz Avukatlık mesleğine başladığım ilk aylarda Refah Partisinde başlayan siyasi hayatım , her zaman Onur'una ve şerefine nail olduğum AK Partimizin kurucu İl BAŞKANLIĞI görevinin ardından üç dönem Milletvekilliği ve şu anda da Partimizin Genel Merkezimizin Yüksek Seçim Kurulu temsilciliği ile devam etmektedir.

2012 yılında Adalet Bakanlığı 'nın Resmi bir Program için gittiğimiz Amerika' da o günün şartlarında o şerefsiz mahluğa, terörist başına gerçekleşen ziyareti bu günlerde gündeme getirmek haysiyet cellatlığından başka birşey değildir . Bunu gündeme getirenler ,gündeme gelmesini sipariş haberlerle yaptırmaya çalışan kamu gücünü elinde bulunduran zevata ve çeşitli siyasi hesapları bulunan güruha buradan açıkça sesleniyorum. Sizin kim olduğunuzu iyi biliyorum kimin hesabına ve ne için çalıştığınızı Nasıl köpeklik yaptığınızı iyi biliyorum. Her türlü yasal Hakkı'mı size karşı kullanacağım.

Siz ,neye hizmet ettiğinizi önce bir düşünün ,fitne, fesat ve iftira ile bir yere varılmaz , hesaplar tutmaz. Yaptığınız bu yöntemi Fetö örgütü yıllarca memleket insanımıza uyguladı.sizin o şerefsizlerden bir farkınızın olmadığıda görülmekte.

Bu kadar açıklamanın yeterli olduğunu düşünüyor,siyasi hayatım boyunca söylediğim bir söylemi burada paylaşarak son veriyorum.

"Bizim Davamızın adı berrak,
Sonu Toprak,
Dönen alçak olsun"

Saygılarımla
Recep Özel

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet öcal

06 Ağustos 2019 Salı 14:34

SÖZ KONUSU VATANSA O BIR SEVDADIR VEKİLİM DE NOT = 15 temmuzda darbe girisimi oldugunda saat 22 20 de t.r.t spikerinden duydugumda ilk olarak Recep Özel vekilimi aradim ne oluyor??? cevabi kardesim serefsiz fetocular darbe yapmaya çalışıyor sokağa inelim kardesim ilk TALİMAT kendisinden geldi!!! Ve biz meydanlara indik, her kim ona iftira atiyorsa. Bu birlik beraberlik gunlerinde. ÇOK BÜYÜK VEBAL ALIYOR.................http://www.bomba32.com/haber/isparta/sizin-nasil-kopeklik-yaptiginizi-/1671

Mert

13 Ağustos 2016 Cumartesi 23:08

Kayın pederinizin bazı evlerini fetocular için kullandır madınızmı..?

vatandas

08 Ağustos 2016 Pazartesi 19:48

ISI EEHLINE VERSEYDINIZ;IMTYAZ ADAM KAYIRMA TORPIL YAPMASAYDINIZ KIYAMETINIZ OMAZDI! TEK SIZIN DEGIL AZ KALDI ÜLENIN KIYAMETI OLUYORDU FETÖ!

Ahmet Buhari Çakır

08 Ağustos 2016 Pazartesi 10:41

arkadaşlar lütfen sözün bittiği yerdeyiz.. insanların niyeti ne ise amelide odur. İftira ve haksız eleştiriler yapmayalım. mevlam neylerse güzel eyler. hayırlı işler hayırlı günler..

Isparta'lı vatandaş

08 Ağustos 2016 Pazartesi 10:34

Savın (eskimiş) vekil bu ısparta sizden kurtuldu umarım AKP de en kısa sürede sizden temelli kurtulur. Yaptıklarınızı bu millet unutmadı. Ekmeği ile oynadığınız garibanların ahı çıkıyor bilesin.

ateş olmayan yerden duman cıkmaz

08 Ağustos 2016 Pazartesi 10:04

bence ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Anlayamadim

07 Ağustos 2016 Pazar 14:34

Buradaki laf kalabalığından anlayamadım sahi niye ziyaret etmiştiniz. Resmi ziyaret diyorsunuz resmi programda var mıydı.

HAŞHAŞİLERİN

07 Ağustos 2016 Pazar 11:12

BU HAŞHAŞİLER KİM SAHİP ÇIKMIŞSA GİZLİ GİZLİ ONLARA DESTEK OLMUŞ İSE ORTAYA ÇIKIYOR... AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN... NEDEN SAVUNMAYA GEÇMİŞ BU ESKİ VEKİL GOCUNMUŞ ÇOK GOCUNMUŞ AMA BU DEVLET BU MİİLLET BAĞIRSAKLARINI TEMİZLEYECEK

Inandirici

07 Ağustos 2016 Pazar 10:59

Üniversite tamamen cemaat yuvalanması olmuş.İbicioğlu buna yön vermiş.Bu rektörü getirenlerin vebali çok büyük.Ayrıca vekilliğiniz sırasında sağlık Müdür yardımcılığı yapan iki kişi hapiste ve açığa alındı.Diğer kurum müdürleri de açığa alındı.Neden 17-25 aralık sonrası vekil olduğunuz halde paralel ile yeterince mucadele etmediniz.Ayrıca getirdiğiniz ve size söylemesine rağmen bişey yapmadığınız kami hastaneleri genel sekreteriniz konyada fetö den açığa alındı.Biz lafa değil icraate bakarız.

Sabri

07 Ağustos 2016 Pazar 10:47

Sayın vekil,1-takke ve tesbih aldım diye kös kös gezen sen değil misin?2-Nuri uzaktaş'ı aday eden sen değil misin?3-A.gemici,murat sarıoğlunun en büyük destekçisi sen değil misin?4-Kütük başta olmak üzere paralel ihanet çetelerini Ispartaya bürokrat atatan sen değil misin?Sayalım mı daha?

Hilal Kırlı

07 Ağustos 2016 Pazar 02:29

Sayın VekilimHiç nefesinizi yormayın bunlara hayvan demek bile artık bundan sonra hayvanlara hakarettir sabredin BÜYÜK GÜN YAKINDIR

He-Mi

08 Ağustos 2016 Pazartesi 10:31

Hilal hanım bunca hakaret etmek size ve savunduğunuz kişiye hastır malum, aferin size siz iyi bir y.cınısınız ve siye çok da yakışmış.

uğur özek

06 Ağustos 2016 Cumartesi 23:31

Şimdi mertçe söyle sayın özel ibicioğlu rektör olsun diye uğraşmadınmı, dünya kadar bilgi belge varken kulaklarını tıkamadınmı meclisse ziyaret edip anlattım belge bıraktım görmezden geldin. Bu cemaat rektörüyle savcısıyla yök üyle saldırırken gıkın çıkmadı şimdi sus.

RM

06 Ağustos 2016 Cumartesi 22:57

Ülkemizin yaşadığı bu durum şüphe kaldırmaz.Her kim o teröristi ziyaret ettiyse tasviye edilmelidir.

Mehmed İslamoğlu

06 Ağustos 2016 Cumartesi 20:39

Yurttaş adını soyadını mertçe yaz. Bak sayın vekil resmen söylüyor. Eğer VEKİLİN kastettiği sizseniz köpeğe hakaret sayılır bazıları köpektende aşağı MALESEF. Sevabıyla günahıyla ısparta da Ak parti ye gönül verenlerin ekseri çoğunluğu sayın vekili Sever.

GELENDOSTLU

06 Ağustos 2016 Cumartesi 19:22

Sayın Recep ÖZEL Isparta'da bu pisliklerle uğraşan Ak Partili vekildir.

Herhangi biri

06 Ağustos 2016 Cumartesi 17:37

Simdi taşlar yerine oturuyor aday gösterilmemesinin arkasinda parti ici fetö üyelerinin eli varmış bugün bu çok açık bir şekilde ortaya çıktı

Uğur Işılak

06 Ağustos 2016 Cumartesi 17:11

Uğur Işılak ın 1996 da çıkan albümünden alıntı yapmışsınız.

Boş

06 Ağustos 2016 Cumartesi 17:05

Tek vekil olsun Adı Süreyya Sadi Bilgiç olsun.Gerisi bOş.

Yurttaş

06 Ağustos 2016 Cumartesi 16:58

Sen değil miydin 10 yıl önce k**** 32de Cumhuriyet için "80 yıllık pisliği temizliyoruz" diyen? İnsanda biraz kişilik olur bugüne vet dediğine yarın hayır demez.Sen önce sözlerinin arkasında dur, kıvırma ondan sonra seni dikkate alalım.

ne farkeder

06 Ağustos 2016 Cumartesi 16:29

vekilim at iziyle itin izi birbirine karıştı bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar bunlar sizin hiç dostunuz olmadıki düşünecekler bir daha düşünecekler ve düşünmeye saldırmaya devam edecekler çünkü siyaseten beklentileri var

Yalçın koca

06 Ağustos 2016 Cumartesi 16:05

Meyve veren ağaç ne yazıkki taşlanır abim yokluğunun ezikliğini yaşıyoruz ben kendi adıma hep arlansaydım ve hep öyle olur Hakkı'nı helal et

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR