26 Nisan 2024 Cuma

SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

SİZE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

Isparta

Iyaş AVM Genel Müdürü Azmi Yılmaz, internet pazarlamacılığını kısa zamanda başlatacaklarını belirterek; “Tüm kullanıcılar uygulamamızı telefonlarına indirebilecekler. Yakın zamanda internet sayfamızı aktif hale getireceğiz ve siparişleri internet üzerinden almaya başlayacağız” dedi.

Bu yılın kendileri için çok önemli bir yıl olduğunu ve 20. Kuruluş yıldönümünde dijitalleşme yolunda yenilikler yapmaya başladıklarını ifade eden Iyaş AVM Genel Müdürü Azmi Yılmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Iyaş bilindiği gibi Alışveriş Merkezi olarak başlamıştı. Bugün Iyaş Bulvar, Iyaşpark, Iyaş Otel, Kongre Merkezi, Obelli, benzin istasyonu, Iyaşspor kulübüyle kendi bünyesiyle istihdam ettiği 2 bin kişi ile çok büyük bir aile oldu. Bu sene 20.yılımıza ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugünlere gelmemizde emeği geçen başta kurucu üyelerimize, ortaklarımıza, değerli Isparta halkına ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

“N11 İLE SÖZLEŞME İMZALADIK”

Bu sene bizim için çok önemli bir yıl. Dünya artık dijitalleşme yolunda ilerliyor. Biz de marketle ilgili 20.yılda yenilikler yapmaya başladık. Ocak ayının ilk haftasından itibaren N11 ile yaptığımız sözleşmeyle artık e-ticaret dünyasına adımımızı attık. Bugün artık teknoloji ve internetin yaygınlaşması beraberinde bir takım kavramları gündemimize oturttuk. Bu dijitalleşmede güncellemeyi yapamadığınız zaman geride kalıyorsunuz. Bu sebeple kendi tarafımızda bir takım değişiklikler yaptık. İlk değişiklik de logomuzda oldu. Artık yeni logomuz ve yeni projelerimizle 20.yıldan itibaren yatırımlarımıza devam ediyoruz. N11’de şuana kadar 250 ürünü yerleştirdik. Şuanda Türkiye’nin her yerine e-ticaretimizi başlattık.

“İNTERNET SİTEMİZİ KURDUK”

İkinci olarak internet sayfası kuruyoruz. Bu sayfanın ismi www.otuz2.com. Bu sayfanın diğer sayfadan farkı bizim mağazamızdaki fiyatlarımızla birebir aynı olması. Biz tüm tüketicilere ulaşabilir olmak istiyoruz. Tüketici neredeyse biz de orada olmak istiyoruz. Bu sayfayı güncellediğimiz zaman artık evlere kadar sipariş ulaştıracağız. Şuanda günde 2 sevkiyat planladık. Bunun altyapısını oluşturduk. İnternet üzerinden alışverişte en önemli iş kredi kartlarının güvenliği. Bu konuda ciddi çalışma yapıyoruz. Önümüzdeki birkaç ay içinde bu site aktif hale gelecek.

“IYAŞ ARTIK SİZE BİR TELEFON KADAR YAKIN OLACAK”

Bilindiği gibi, herkesin bir akıllı telefonu var. Android ve İos ile anlaşmalarımız tamamlandı. Tüm kullanıcılar uygulamamızı telefonlarına indirebilecekler. İnternet sayfamızın aktif olmaması nedeniyle uygulamalarda şuanda eksiklikler var. Bizim alışveriş kartımız var. Bu kart 100 bin kişiye ulaştı. Kullanıcılar direkt kart ve telefon numaralarıyla sisteme girebilecekler. Iyaş’ın bünyesindeki tüm gelişmelerden anında haberdar olabilecekler. Artık internetle insanların evine cep telefonuyla da ceplerine girmiş olacağız. Bu ortamı kullanmayan müşterilerimize de ulaşmamız gerekiyor” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bilen adam

19 Mart 2018 Pazartesi 19:08

Mumkun degil bu kadar cumle kuracak kadar zeki bir kisi degil biryerlerden torpilli bir tip GENEL MUDUR mu olacak is degil

Müşteri

19 Mart 2018 Pazartesi 18:43

Bu fiyatlarla n11'de işiniz zor.

Aslı ASTAR

19 Mart 2018 Pazartesi 13:11

abi iyaşta fiyatlar başka marketlere göre pahalı. inidrimler kaldırlmış fiyatlar üstünden yapılmış. Tabi esnaf kazansın ama..bukadar indirim var diyede reklam yazık. vatandaşa..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR