20 Nisan 2024 Cumartesi

SİYASİ FIRSATÇILAR…

SİYASİ FIRSATÇILAR…

Isparta

Yaklaşık üç ay kadar önce; Ak Parti’nin on üç yıllıkiktidarından dolayı iktidarsızlık komasına giren, ufukta da siyasi iktidar veistikbal de göremeyen Ak Parti dışındaki diğer oluşumlar, partimiz hakkındaseçim öncesinde karışıklık yaratarak tozdan dumandan medet umma amaçlarınıbasında dillendirmekten çekinmemişlerdi. Çünkü hala yapılan tüm siyasi anketlerpartimizin % 50 bandında gezindiğini göstermekte.

 

Bu noktadan hareketle hafta içinde Genel Başkan YardımcımızBülent ARINÇ bey ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih GÖKÇEK beyarasında meydana gelen atışmalar partimizi, partimiz kurullarını ve bu partiye“oy” veren milyonlarca insanı şaşırtmış ve biraz da üzmüştür.

 

Ancak partimizin, her partide her zaman meydana gelebilecekbu tür olayları, diğer geçmiş siyasi örneklerde gördüğümüz gibi, gizli kapılarardında ve nahoş biçimde çözmeyecek kadar cesaretli ve kararlı olduğu da ayanbeyan ortadadır.

 

Yani bu mesele kavgaya dönüşmemiş, tehdit boyutuna varmamışve hukuki bir zemin içerisinde geçmiştir. Zira her iki taraf ARINÇ ve GÖKÇEK,konuyu hakaret boyutunda algılamışlar ve seviyelerini koruyarak olayı mahkemeyegötürecekleri açıklamalarında bulunmuşlardır.

 

Bu kavgadan siyasi rant elde etme peşinde olan fırsatdüşkünleri var. Arınç-Gökçek anlaşmazlığından dolayı AK PARTİ’yi zayıflatarakseçim öncesi ellerini ovuşturanlar olduğu gibi, fırsat bu fırsat deyip, ekranekran gezerek kendilerince ahkam kesen kalemşörler var.

 

Şu iyi bilinmelidir ki, bu parti Recep Tayyip ERDOĞANliderliğinde ona inanan yol arkadaşlarının büyük fedakârlıkları ile kurulmuş vemilletin kalbinde karşılık bulmuştur. Üstelik bu partinin kurucuları, bugünlerehangi şartlardan, hangi zorlukları aşarak geldiklerini ve ellerindeki nimetinne anlama geldiğini hepimizden daha fazla bilmektedirler. Zira on iki-on üçseneden beri, hem de hiçbir seçim kaybetmeden bu günlere gelmişlerdir.

 

Böyle bir kenetlenme ve onlarca zaferden sonra milleti budenli kucaklama ve millete bu kadar hizmet etme hiçbir siyasi partiye ülkemizölçeğinde nasip olmamıştır. Belkide dünya üzerinde böyle şerefli bir örnek yahiç yoktur, ya da bir-iki tanedir. Merakı olanlar ve siyaset tarihçileri bunuaraştırmalılar.

 

Bu parti, iktidar partisidir. Ustamız Tayyip beyCumhurbaşkanımızdır. Küheylan Davutoğlu Bey Başbakanımızdır. Bülent ARINÇ beytüm yaptıklarıyla bu davaya hizmeti en çok geçen ağabeylerimizdendir ve bupartinin fikir babalarındandır. GÖKÇEK bey ise, üst üste beşinci dönem ülkebaşkenti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak siyasi rekortmenimiz veçok çalışkan bir belediye başkanımızdır.

Bu nedenle, kimse bu olaydan dolayı siyasi bir beklentiiçine girmesin. Bu olay, 17-25 Aralık olaylarından daha mı mühim bir olaydır?Bu olay, yıllarca yardım ettiğimiz halde bizi arkamızdan vurmaya kalkan“paralel yapı” olayından daha mı büyük bir olaydır? Bu olay, çözüm sürecindekisıkıntılarımızdan daha önemli bir sıkıntıdır? Bu olay, dünya emperyallerine rağmenbu milletin refahı adına dur-durak demeden çalışırken, karşılaştığımız siyasive ekonomik problemlerden daha mı kritik bir olaydır?

 

Avucunuzu yalayın zavallı kargalar. Daha çok beklersinizfırsat düşkünleri. Bu olay seçim atmosferine kendini tamamen vermiş birpartinin, çok değerli ve nazik görevler üstlenen iki tane değerli adamınıniletişim kopukluğundan kaynaklandığına inandığımız bir tartışmasıdır.

 

Tarafların özür dileyerek olay sonrasında söyledikleri gibi,belki bu konunun basın ve medya önüne getirilmesi yanlıştı, o kadar. Bu partibundan çok daha devasa sorunlarla aylardır değil, yıllardır mücadeleetmektedir. Ustamız Tayyip bey başımızda, Küheylanımız Davutoğlu Bey önümüzde,bizler de onların önderliğinde hizmetimize nasibimiz ölçüsünde doludizgin yolalmaktayız. Herkes işine baksın. Bu bizim iç meselemizdir. Biz kendimizhallederiz.

 

 

İsmail TANIŞMAN

Isparta Ak Parti Demokratik Hakem Kurulu Başkanı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tüpçü Amca

26 Mart 2015 Perşembe 12:51

Tüpçü amca ne yazdığını bir kere bile okumadım ama yorumlara bayılıyorum bir insana bu kadar ağır eleştiriler yapılırken nasıl oluyor da hiç birşey olmamış gibi kapı kulpluğu yapıyosun anlamıyorum. İnsan gerçektende hayret ediyor :=)

Bojuware 201

26 Mart 2015 Perşembe 10:20

Tüpcü şeyla gözlerine bakarak inleyen nağmeleri Z. Mürenden çaldım.Papağan karga olduğunu yoksayıp. Bülbül figanda dedim. Hırsıza arsıza aşkını yaradana sığındım saydırdım.Sen hala anlamadın tiksinti olduğunu. Bir yalaka k**** varki. Beni takozlar sana köşe ayırır. Haziranda hüsranı tadar kenefe bıraktığınızın üstüne cümlecek oturursunuz. çala kaşık yerken.

kral

25 Mart 2015 Çarşamba 23:57

İsmail danışman sen kimsin sen milletine aykırı olan tamamen kendi menfeatlerini düşünen bir insansın kardeşin memo aynı sizin sülale sıkıntılı mafya vari bir aile senin siyaset anlayışın bu millete öğüt veremez sen önce kendini sorgula senden hiç birşey olmaz tüpünle uğraş sen ısparta için topluma zararlı bir bireysin

seçmen

25 Mart 2015 Çarşamba 22:01

istanbulun kuşum aydını varsa ıspartanında kuşum tüpçüsü var yakında bunlar düet yaparlar.

VEKIL DEGIL ! ASL(SECMEN)

25 Mart 2015 Çarşamba 21:35

SATARIM BABALAR GIBI SATARIM ! KOLTUGUMUDA SATARIM !" SÖZLERINI YAYIMLAYAN GAZETE MUHABIRINI MAKAM ODASINDA TARTAKLAMAKMI DERSINIZ. " HER DÖNEM VEKILLER HAZINE ARAZISINE YAZLIK VILLALAR YAPMISLAR , BIZIM NEYIMIZ EKSIK , GELIN IKTIDARI MUHALEFETI ELELE VERELIM BU DÖNEM VEKILLERINEDE HAZINE ARAZISINE VILLALAR YAPALIM ; MILLET 2 GÜN KONUSUR 3 GÜN KONUSUR! SONRA UNUTUR!"" BENIM GRIMDE VAR!"" ANKARAYI PARSEL PARSEL SATTI!"" BENIM ISMIM AKCELI ISLERLE ANILMAZ!" VB.

tüp patladı

25 Mart 2015 Çarşamba 21:08

Isparta da akp sürekli oy kaybediyor. birzamanlar 4 vekil akp'liydi. 3 e düştü. şimdi 2 vekil var. çok başarılı oldukları için 1 vekil ancak çıkaracağız. e tabi bu şartlar altında bu da başarıdır. bir vekil çıkarsak şaşıracağım. Şarkikaraağaç, yalvaç, eğirdir ve hatta merkezde belediyelikleri alamadık, en şaşırdığım bu 3 ilçe belediyeliklerini nasıl alamadık. artık her şey çantada keklik değil. galiba meclise veda edecek akp2li olupta 3. dönem tamamlamayan vekiller de dışarda kalacak. 100 kadar

vatandaş

25 Mart 2015 Çarşamba 17:52

bunlar akrep zihniyetitaşıyanlar akrep sokacak bir şey bulamadımı kendi kendini sokarmış bunların yaptıkları ve yapacakları gösterkesidir.hala milleti kandırmayaçalışıyorlar ama kedi bile hergün ciğer yemez sayın tüpçü güzeli.

Barla

25 Mart 2015 Çarşamba 14:38

Herkes zamanı gelince işine bakacak. Bu durum özel hayatı kapsayan mahrem olan bir konu değil.. Devletin kaynakları, ve milletin alınteri sözkonusu.. Ancak kendi istikbaliniz ve çıkarlarınızı korumak amacıyla tüm her şeye çanak tutuyorsanız vay ola halinize

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR