19 Nisan 2024 Cuma

SİYASETTE ÇITAYI YÜKSELTECEK Mİ?

SİYASETTE ÇITAYI YÜKSELTECEK Mİ?

Isparta

Uluborlu Belediye Başkanı Ünverdi, AK Parti tüzüğüne göre ilçesine bir daha aday olamayacak. Ünverdi, ‘teşkilatlarımız bize ne görev verirse yaparız’ sözüyle siyasete başka bir alanda devam edeceği mesajını verdi. AKParti’nin tecrübeli belediye başkanı Mehmet Uğur Ünverdi, partisinin tüzüğü gereği önümüzdeki seçimde Uluborlu’dan aday olamayacak. Isparta’nın en vizyoner kentsel dönüşüm projesini hazırlayan Ünverdi, bu büyük projeyi 2019 yerel seçimlerinden önce tamamlamak istiyor. Siyasete devam edip etmeyeceği yönündeki sorulara muhatap olan Ünverdi, şu açıklamalarda bulundu: “Kentsel Dönüşüm projesini dönemimiz içerisinde bitirmek istiyoruz. Biz görev adamıyız. Siyasete nokta koyup, koymayacağımız belli olmaz. Bize Teşkilatımız bize görev verirse yaparız. Değilse kendi işlerimize, hayatımıza geri döneriz. Beni yakından tanıyanlar iyi bilirler. Siyaset bana ticari anlamda çok şey kaybettirdi.

Uluborlu’ya hizmet etmek için ticaretimizden ödün verdik.Ama pişman değiliz. Güzel hizmetler yaptık. Geriye dönük baktığımızda çok güzel eserlerimiz var. Siyasetin, belediye başkanlığının güzelliği bu. Yoğun temponun size bıraktığı sadece bu. Birçok insanın hayatını kolaylaştırdık, ‘bizim eserimiz’ diyebileceğimiz çok eserimiz var. Kime 3 dönem belediye başkanlığı nasip olur. Bu kadar hizmet ürettiysek arkamızda siyasi destek verdik. Süreyya Sadi Bilgiç vekilimiz bize çok destek verdi.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

güler ...

26 Aralık 2016 Pazartesi 23:29

yokluk içindeki ilçede bunlarıyapabilen ısparta için neler yapar bir düşünün .vekil lik başkana yakışır

Ak ali

26 Aralık 2016 Pazartesi 20:14

Sayın başkanım her ne kadar da çocuğunuzu feto nun okulunda okutsaniz da siz vekillige yakisiyorsunuz

Rami

26 Aralık 2016 Pazartesi 20:06

Nice Başarılara her basari sizinle güzel Başkanım..

Ak partili

26 Aralık 2016 Pazartesi 18:02

Sayın Başkanımızı gelecek dönem Isparta belediye başkanı olarak görmek istiyoruz Başkanlık Mehmet. Bey'e çok yakışıyor

veli DENİZ

26 Aralık 2016 Pazartesi 11:58

SAYIN BAŞKANIM GERÇEKLERİ SÖYLEMEK HALKA DÜŞER DEMEKKİ SİZ VEKİLLİGİ HAKKETMİŞSİNİZ. ASLINDA PARTİLERİN BAŞARILI İLKELİ BAŞKANLARIN 3. DÖNEMİDE BAŞARILIYSA VE YİNE ADAY OLSA KAZANIR GÖZÜKÜYORSA VEKİLLİK HAKKIDIR DEMESİNDE BİR VATANDAŞ OLARAK. PARTİMDEN İSTEMEMİZ LAZIM. BAŞARILAR DİLERİM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR