20 Nisan 2024 Cumartesi

SİYASETTE BEKLEDİĞİMİZ HAREKETLER

SİYASETTE BEKLEDİĞİMİZ HAREKETLER

Isparta

Son günlerde adaylar arasında hararetli atışmalar yaşanırken, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılınç, sakinliğini koruyor. Partilileriyle seçim çalışmalarını sürdüren Algınkılınç, bugün Belediye Başkanı ve MHP Adayı Yusuf Ziya Günaydın ile karşılaştı. Oldukça sıcak bir karşılaşma yaşayan ikili bir süre sohbet etti. Daha sonra beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ENAYYİ eski sanayi

15 Mart 2019 Cuma 01:22

yüksek mimar sadece seçimlerde tanır seçim bittimi tanımaaaaaazzz..............

rasim

14 Mart 2019 Perşembe 13:09

aman dikkat yzg yola çıktıklarını .yolda bulduklarıyla hemen değişir ...... ahde vefa yoktur insanı kullanır kullanır tuvalet kağıdı gibi atar kendisinden başka hiçbirşey düşünmez kibir tavan yapmış amann dikkat........................

Vah Ülkem Kurtlar Sofrası Olmuş

14 Mart 2019 Perşembe 12:47

Vallahi Devletin Kesesinden Yiyenler Kuduruyorlar Muhtarlık İçin Bile İnsanlar Çıldırıyorlar. Aslında Bu Ülke'de Siyaset Sengin Olma Aracı Olmaması lazım ki Gerçek Samimi Olanlara İnsanlara Görev Verilsin ki, Allah Rızası İçin Çalışsınlar ki Eyer Siyasetciler Çalışmaların'da Allah'ın Rızası Dışına Çıkarlar sa Bedel Ödesinle ki Bu Millete Bu Ülkeye Allah Rızası İçin İş Yapsınlar, Bu Milletin Sırtından 7 Göbek Sülalesini Sengin Etmek İçin Siyaseti Çıkara Ulaşmak İçin Vasıta Olarak Kullamasınlar.

Huzur

14 Mart 2019 Perşembe 11:41

Gerçekten güzel tablo. İnsanın şu soğuk günlerde içi ısınıyor. Teşekkür ediyorum her iki Başkan adayına ve bu güzelliği bize aktaran BOMBA32 emekçilerine.

Faruk Al

14 Mart 2019 Perşembe 11:33

Ben olsam fetocu ve pkk lilarla işbirliği yapanlara selam vermezdim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR