19 Nisan 2024 Cuma

Siyaset Sen Nelere Kadirsin..!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı ziyaret etti.

Isparta

ÖNCE FIRILDAK SONRA BİZDEN BİRİSİ DEDİLER

Ziyaret esnasında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın bizim adayımız Ramazan Kabalak kazanırsa bir yol çalışması yapalım demiştik. Fakat bizim adayımız kazanmadı, kazanamadı dedi. Ama olsun İsa Çarkacı'da bizden birisi, hem içimizden geçiyordu,  hemde Şarkikaraağaç'lılara karşı böyle bir şey yapmayı hissetmişiz dedi. 

Öte yandan bizim adayımız kazanmadı, kazanamadı diyen Yusuf Ziya Günaydın, Ramazan Kabalak'ı es geçti. 

Ayrıca yine Yerel seçimlerde aslen Şarkikaraağaç'lı olan Isparta MHP İl Başkanı İSa Yalçın'ın sözleri akıllarda soru işareti bıraktı. Şarkikaraağaç ziyaretinde de tüm kurumları ziyaret eden İl Başkanı İsa Yalçın, Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı'yı ziyeret etmemişti. 


YEREL SEÇİMLERDE NELER OLMUŞTU?

 

İSA ÇARKACI’YA “FIRILDAK KUBİLAY” BENZETMESİ…

 

İsa Yalçın, Bir insan düşünün 1999-2004 yıllarında MHP’den Meclis Üyesi idi, 2009 yılında CHP’den Meclis Üyesi adayı idi seçilemedi. 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’den Belediye Başkan Aday Adayı oluyor hemen arkasından aynı dönemde  BBP’den Belediye Başkanı adayı oluyor. Bir zamanlar siyasette Fırıldak Kubilay diyorlar ya , onu da geçti, dedi. Çapını, ağırlığını, kaç kişiyi etkileyebileceğini göreceğiz siyasette. Kendileri akşam bir yer de sabah bir yerde"demişti. 

HABER: FATİH DEMİRTAŞ

ŞARKKARAAĞAÇ EKSPRES GAZETESİ


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ÖZGÜR

26 Mayıs 2015 Salı 09:15

Sayın Kabalak kazanamadı dediler asıl orda kazanan Sayın Başkanım Ramazan KABALAK tır. Eğilmedi dik duruşunu hiç bozmadı orada seçimleri bazılarının yüzünden sandıkta kazandı masada kaybetti, Sayın başkanım eğilme dik dur inşallah bir dahaki seçimlere seni ISPARTA belediye başkanı olarak görmek istiyoruz.

vatandas

25 Mayıs 2015 Pazartesi 23:57

SIYASETTE 24 SAAT UZUN BIR ZAMANDIR! AYRICA NUMAN KURTULMUS ; YIGIT BULUT´UN AKP ICIN SÖYLEDIKLERINI DÜSÜNÜLÜNCE!

fırıldak?

25 Mayıs 2015 Pazartesi 21:17

Süleyman SOYLU? Numan KURTULMUŞ? Yiğit BULUT? vs. Saray Koalisyonu? Saray HELVASI? ve Saray SOYTARISI? Bilin bakalım bunlar kim?

Dost

25 Mayıs 2015 Pazartesi 18:34

"Adam gibi adam "Sözünün eri dürüst bir adam için bu haberi yapan sayın ... sizi bu İsa ÇARKACI ile tanışmaya davet ediyorum.Dürüst sözünün eri gerçek bir vatansever kardeşime başarılar diliyorum.

300 Spartalı

25 Mayıs 2015 Pazartesi 17:49

bu video dan sonra bu foto karesinden sonra MHP ye oy yok..Bu saatten sonra yaşasın diğer Partiler,en 3500 oy kaybına uğrayacaklar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR