29 Mart 2024 Cuma

SIR PERDESİ ARALANDI...

Sekreter Asuman S. önce Prof. Ahmet G. ile ilişkisini kabul etti, sonra kimseyle ilişki yaşamadığını söyledi. Sekreter son olarak öldürülen doçent Celalettin Özdemir’le ilgili ‘4 ay boyunca duygusal ilişki yaşadık’ dedi.

Isparta

Konya’daki Selçuk Üniversitesi’nde yaşanan ve Türkiye’yi şoke eden ‘aşk üçgeni’ cinayetinin ardından odak haline gelen Asuman S.’nin çelişkili ifadeleri dikkat çekiyor... Üniversitede sekreter olarak çalışan Asuman S., basına yansıyan ilk ifadesinde cinayetten haberinin olmadığını savunmuş ve “İkisinin arasında kaldım, ne yapacağımı şaşırdım. Cinayetle benim bir ilgim yok” demişti.

Üniversitede yasak aşk cinayeti nasıl işlendi?

Milliyet’in ortaya çıkardığı ifadeye göre ise Ahmet G., Asuman S. ile iki yıldır birlikte olduklarını öne sürerek, Asuman S.’nin cinayetin işlendiği sırada odanın hemen dışında olduğunu ve bağrışmaların ardından odanın Asuman S. tarafından kilitlendiğini söyledi.

O profesörün eşi ilk kez konuştu! Boşanıyor...

Asuman S.’nin bu ifadelerden sonra Ahmet G. ile ilişkisini kabul ettiği, ancak öldürülen Özdemir ile ilişkisini kabul etmediği öğrenildi. Polis de Ahmet G. ve Asuman S.’nin Konya merkezindeki bir otelde 20’den fazla buluştuğunu tespit etti. Asuman S., cinayet sırasında olay yerinde olduğunu ise reddetti.

Asuman S., daha sonra Hürriyet’e yaptığı açıklamada “İkisiyle de kesinlikle ilişkim yok. Ahmet hocanın ilgi duyduğu doğru olabilir, babam yaşında adam, aramızda nasıl bir şey geçsin. Böyle bir şey yok” diye konuştu.

‘Şaka yaptı sandım’

Asuman S., Ahmet G.’nin cinayet işlediğini kendisine söylediğini belirterek “Ben de ‘ne diyorsun hocam’ diye tepki verdim. Bunun üzerine ‘şaka şaka’ dedi. Ahmet hoca devamlı şaka yaptığı için ben de gerçek olmadığını düşünerek üzerinde durmadım” dedi. Asuman S., Ahmet G’nin bir gün sonra yeniden “Asuman ben her gün adam öldürmüyorum, ilk kez adam öldürdüm ve sana söylüyorum. Birine söylersen canını yakarım. Namusunu da lekelerim. Cinayete seni de ortak ederim” dediğini öne sürdü.

‘4 aydır eşimle ayrı yaşıyorum’

Sabah gazetesinin haberine göre ise Asuman S. ifadesinde Özdemir’le ilişki yaşadığını söyledi. Evli sekreter, Ahmet G. ile birlikte olmadığı için telefonda tacize uğradığını iddia etti. 4 aydır eşinden ayrı yaşadığını belirten Asuman S., ifadesinde şunları söyledi: “4 ay boyunca Celalettin hocayla duygusal ilişki yaşadık. O sırada ben eşimle ayrıydım. Ahmet hocayla aramızda bir şey geçmedi. Ahmet hoca okulda benim yanıma geldi ve benimle birlikte olup olamayacağını sordu. Olumsuz yanıt alınca telefonumu bulmuş. Sürekli mesaj göndermeye başladı” diye konuştu.

Onun için boşandı

Öldürülen doçentin kardeşleri de ağabeylerinin Asuman S. için eşinden ayrıldığını ve sekreterle imam nikahı kıydıklarını söyledi. Hürriyet’in haberine göre Konya polisi ise, Asuman’ın katil ve maktulle birlikte olduğunu belirtiyor.

‘Bu olayın gerçek mağduru benim’

Doç. Dr. Celalettin Özdemir’i bıçaklayarak öldürdüğü ileri sürülen Prof. Dr. Ahmet G.’nin eşi Prof. Dr. Handan G., olayla herhangi bir ilgisinin bulunmadığını belirtti.
Handan G., “Bu olayın en büyük mağdurlarından biri de ben ve çocuklarımdır. Haksız yere yaşattığı bu elim olay sonucunda bana ve çocuklarıma verdiği zarar nedeniyle, eşime karşı boşanma ve tazminat davaları açmış bulunmaktayım” dedi.

KAYNAK: VATAN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

spartans

14 Haziran 2014 Cumartesi 11:34

cehalet gider eşşeklik baki kalır lafı tam bunlara göre.zihniyetsiz prof. doç. hoca dolu ortalık.üniversitelerde kişilik vermeli ilk önce insanlara.

vatandaş

13 Haziran 2014 Cuma 12:44

bu tip insanlardan doçent prof olsa ne yazar başkalarının ırzına namusuna göz dikenler bir de bizler bu gibi insanlara çocuklarımızı emanet ediyoruz bence hepside cezasını çeksin geride kalan bu insanların eşlerinin ve çocuklarının günahı ne sekreterde cezalandırılmalı eğitim kurumları başka kurumlar haline gelmesin gerçi zinanın yasak olmadığı bir ülkede bu tip durumları görmek mümkündür ALLAH bütün müslümanları bu gibi kimselerden uzak tutsun ve korusun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR