25 Nisan 2024 Perşembe

ŞİMDİ MUHALEFET DÜŞÜNSÜN!

Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan, 2016'da Eskişehir- Afyon- Isparta- Burdur ve Antalya hızlı treninin yapımına başlayacaklarını söyledi. AK Parti Milletvekili Recep Özel ise, muhalefetin hızlı tren oyuncağı da elinden alınmış oldu. Dereboğazı yolu için de bakanımız müjdeyi verecek. Muhalefet artık ne bulacak çok merak ediyoruz dedi

Isparta

AK Parti Burdur milletvekili aday tanıtım toplantısı,Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın katılımıyla Hüsnü Bayer Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Burdur İl Başkanı Ömer Bütüner, milletvekili adayları, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldığı toplantıda konuşan Lütfi Elvan, "Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz.Yolları böldük insanları, şehirleri kavuşturduk. Çile yollarından sizlerikurtardık. Burdur'u diğer illerimizle bölünmüş yollarla bağladık ancak bunlarla yetinmiyoruz. Önümüzde çok iş var. Yolun başındayız. İlk yarımız bitti. İkinci yarıya başlıyoruz. Türkiye'de ikinci atılım hamlesi başlıyor" dedi.

'BEYANNAMELERİNDE PROJE YOK'

Burdur- Antalya arasındaki Çubuk Beli ve Çeltikçi Beli'nde tüneller yapılacağını aktaran Lütfi Elvan, "Çubuk Beli'nden değil, Çubuk Tüneli'nden geçeceksiniz, Çeltikçi Beli'nden değil Çeltikçi Tüneli'nden geçeceksiniz. Karamanlı- Fethiye bölünmüş yolunun ihalesini yaptık. Hayırlıuğurlu olsun. Muhalefet gibi para dağıtmıyoruz. Beyannamelerinde bir tane projeyok. Bu ülkeyi istikrara kavuşturduk. 'Madem AK Parti istikrara kavuşturdu buülkeyi hiç olmazsa şu paraları dağıtalım da vatandaştan oy toplayalım' demek istiyorlar. Var mı hızlı tren projeleri? Yok" diye konuştu.

'ÜLKEYE YATIRIM YAPIYORUZ'

2016'da Eskişehir- Afyon- Isparta- Burdur ve Antalya hızlıtreninin yapımına başlayacaklarını vurgulayan Lütfi Elvan, şöyle dedi:

"Sizlere hızlı tren yakışır, sizlere konforlu seyahatetmek yakışır. Sizler bu vatanın, bizler de sizlerin hizmetkarıyız. Bitmedi.Bölünmüş yollar yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. '80 yılda yapılandan dahafazlasını 12 yılda yaptık' diyoruz. Buna muhalefet cevap verebiliyor mu? Var mıbir cevapları? Kılıçdaroğlu'nun bir itirafı var. 12 yıllık süreçte bizim 50küsur hükümetten daha fazla kaynak kullandığımızı itiraf ediyor. Biz böyle birhükümetiz. Bununla gurur duyuyoruz. Biz bu ülkeye yatırım yapıyoruz. İstihdam sağlıyoruz, aş sağlıyoruz. Son 5.5- 6 yılda 6 milyona yakın istihdam sağladık.İstihdam yaratmada Avrupa'nın en başarılı ülkelerinden birisiyiz. Bu süreçsizlerin güçlü desteğiyle devam edecek."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hamdi bey

01 Mayıs 2015 Cuma 14:02

nankör chp ne oy verenlerdir sskyı batırın

yalan

04 Mayıs 2015 Pazartesi 11:56

Yaşın kaç sana ben ne diyeyim.korkudan aldınız edeceksiniz ,ne kadar yalan ,iftira ekseninde sonunu geldi aslanım

12 adet büyükbaş ölü bulundu

30 Nisan 2015 Perşembe 17:31

gerikalanlar hızlı treni görecek. Sayın vekilimiz ileri görüşlüdür. Hızlı tren bir müddet sonra ıspartadan geçecek ama engelin kendisi gibiler olduğunu sandıkta gömüldüklerinde ıspartanın önünün açılacağını, memleketi soyup soğana çevirenlerin elinden memleketi CHP iktidarı kurtaracağını itiraf etmiş. ara sıra doğru söylüyormuş meğer.

admin

29 Nisan 2015 Çarşamba 18:07

sayın vekilin ısparta halkı icin söylediği bi sözü hatırlatayım sizlere diyorki.. ısparta halkı iki kelime bilir üçüncüye kafaları çalışmaz diyor yani halkı saf yerine koyuyor...

ısparta lı

29 Nisan 2015 Çarşamba 12:29

SEFERİ rumuzlu arkadaş.Isparta dışı değil yurdışlarınada giderim.Yaptığın yorum doğru. 4 yıl evvel Hızlı trenin Isparta dan neden geçmediğini biliyormusun? Ben bunun sebebini buraya yazdım.Ama admin yayınlamadı.Bence bir araştır sen neden Hızlı tren Isparta dan geçmedi.....

SEFERİ

28 Nisan 2015 Salı 19:04

yorum yazan arkadaşlar siz ıspartadan dışarıya cıkmıyorsunuz anlaşılan.daha dün il olan karamana bile hızlı tren geldi.yollar duple.konyadan sonra şırnaka kadar yollar duble.bu zamana kadar neden yapılmadı.seçim yaklaştıgı için vaatler cogaldı.burdur antalya yolu duple ama bizim derebogazı yolu yılan ****sine döndü.kabunuzdan cıkında dışarılara bir bakın.bunlar ısparta için çalışmayan 4 millet vekilimizin ayıbıdır.şecim zamanı gelinçe halkın içine girmelerine gerek yok.

Ak Ispartalı

28 Nisan 2015 Salı 15:35

Ak partinin yaptığı hizmetlerin kıymetini bilmek lazım. İnkar etmemek lazım. Mesela her yer duble yol oldu. Hızlı tren gelirse herşeyimiz tamam olacak.

adsız

28 Nisan 2015 Salı 11:15

Biz bu masalı çok dinledik. Artık uyumayacak, dinlemeyecek bu ninniyi bu halk.

ru

28 Nisan 2015 Salı 01:15

Ispartalı uçuşa geçti diyen kişi sen ne içtin bizede söyle

ısparta lı

27 Nisan 2015 Pazartesi 23:04

seçim zamanı gelince bazı akıllılar Isparta lının kulağına hoş gelen konular konuşur,avutur oyları alıncada soluğu Ankara da veya Belediye Binasında alırlar.Yani kısaca;yıllardır Hızlı Trenden Bahsederler,Yıllardır şehiriçi Metrodan bahsederler,ama bir arpaboyu ilerleyemezler ( ! )

Ak Ispartalı

27 Nisan 2015 Pazartesi 22:51

Bir zamanlar Ispartadan istanbula tiren giderdi. Eski püskü olduğu için Ak parti kaldırdı o treni 8 yıl önce. Şimdi çok yenisini yapıyorlar. Ak parti ıspartalıyı trene bindirecek. Hemde hızlı trene. Ak parti ıspartayı uçuruyor. En az 4 vekil.

ne ne ne

04 Mayıs 2015 Pazartesi 12:03

Biraz mantıklı yaz be koçum,4-0 dediğin ne Aslanım senin rüya falanmı gördün sen yoksa aksakallılarmı söyledi.Kendinizi 7 haziran saat 20 ye alıştırsanız iyi olur.Çok dağcılık da iyi değildir bak.

serdar

27 Nisan 2015 Pazartesi 16:35

seçim zamanı geldimi vaatler havada uçuyor ülkede petrol bulunuyor,her yer güllük gülüstanlık gibi gösteriliyor.bu ısparta vekilleri ile hiç bir şey olmaz .tutuğunu koparacak vekil değil bunlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR