25 Nisan 2024 Perşembe

ŞİMDİ BİRLİK BERABERLİK ZAMANI !

ŞİMDİ BİRLİK BERABERLİK ZAMANI !

Isparta

            Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili İrfan BAKIR Gönen İlçesinde ve köylerinde çalışmalarına devam ediyor. Ard arda gelen terör ve şehit haberlerinin milletin dengesini bozduğunu belirten İrfan BAKIR, şimdi birlik-beraberlik zamanı dedi.

‘Gezdiğimiz her yerde vatandaşlarımızın mutsuzluğunu ve endişesini görebiliyoruz. Onlar da bizim gibi ülkemizin bunu hak etmediğini düşünüyorlar. 1 Kasım seçimlerinin neden yapıldığını da anlam veremiyorlar.Bizde bıkmadan usanmadan neden  ‘Önce Türkiye’ dediğimizi anlatıyoruz. Türkiye’ nin temel sorunlarının çözülmesi için uzun vadeli bir koalisyon hükümetinin kurulmasının gerekliliğini belirtiyoruz.Bununla beraber CHP’ ye sadece 3 aylık bir seçim hükümeti teklif edildiğini,sorumluluktan kaçanın CHP olmadığını ifade ediyoruz.’



            Gönen çalışması boyunca Gönen Merkez, Gölbaşı, Gümüşgün, İğdecik ve Güneykent’i ziyaret eden İrfan BAKIR ayrıca Güneykent göletinde de incelemelerde bulundu.İncelemeler esnasında şunları belirtti.

            ‘ DSİ’ deki görevim boyunca her zaman Isparta’ nın hayrına işlere imza atmaya çalıştım. Bu projelerin takibine Milletvekilliğimde de devam ediyorum. Bugün Güneykent göletindeyiz. Çalışmaların gidişatı hakkında bilgi aldık. İncelemelerimiz bu göletle sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki günlerde hem proje aşamasında olan hemde yapımı devam eden göletlerimizde incelemelerimiz devam edeceğiz. Bütün bu projelerin takipçisiyiz.’ dedi.




YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adil

13 Ekim 2015 Salı 19:45

Ulkeyi bu hale getirenlerle kolkola girp sonnrada endiseliyiz demek bu insanimizla alay etmektir ulkeyi beraberce sallamaya devam edin milletde sizi sallayacak birde ilahi adalet

yezitler

13 Ekim 2015 Salı 10:43

Bu sağcı geçinen zihniyet ömrü ahlakdışı onurdan uzak geçtiği için bu söylenenleri anlamak istemez. Kemik ve kuyruk durumu onların konumu. Şimdi hırsıza arsıza dur deme vakti. Önce vatan önce millet Haydi devlet.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR