19 Mart 2024 Salı

SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ ÖLDÜ 2 KİŞİ YARALI

Isparta'da Silahlar Konuştu 1 Ölü, 2 Yaralı

Isparta

 Nurettin ARKAN - YALVAÇ /DHA     Olay, bugün saat 18.00 sıralarında Yalvaç ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, O.G.K. ve beraberindeki ismi belirlenemeyen bir kişi, R.S. (20) isimli kadını kovalıyordu. R.S. onlardan kaçarken B.A.'ya (50) ait dükkana sığındı. Bu sırada kadının dükkana girdiğini gören O.G.K. ve ismi belirlenemeyen şahıs pompalı tüfekle girdikleri dükkanda işyeri sahibi B.A. ve R.S.'yi vurdu. Olayda ağır yaralanan B.A. ve R.S., ağır yaralı olarak 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesine sevk edildi. B.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralı R.S., Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan, olayı gerçekleştirdiği öne sürülen faillerden O.G.K. kısa süre sonra Yalvaç'ta kıskıvrak yakalanırken, emniyet güçleri diğer failin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Salih

08 Ocak 2018 Pazartesi 12:39

Hep Yalvaç, hep Yalvaç. Bir Yalvaç'lı olarak bu tür üzücü ve korkunç olaylar hep yalvaç'ta oluyor. Yalvaç'lıyım demeye utanacak duruma geldik. Devletin bu olaylara el atması ve önleyici tedbirler alması gerekli

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR