18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Başdeğirmen'in 1 Mayıs mesajı

Başkan Başdeğirmen'in 1 Mayıs mesajı

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Başdeğirmen’in mesajı şöyle: “Isparta’mızın ve ülkemizin kalkınmasında, ekonomimizin güçlenmesinde önemli rol oynayan, emekleri ve alın terlerinden başka sermayesi olmayan tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Belediyemiz ve şirketlerinde mesai arkadaşlığı yaptığım çalışkan, emeklerini ortaya koyan dürüst ve cefakâr bir şekilde hemşehrilerimize alın teriyle, emeğiyle hizmet veren işçi ve emekçi kardeşlerimin daha iyi hayat şartlarına ulaşabilmeleri için gerekli adımları attık ve atmaya da devam ediyoruz. Çalışanlarımızı büyük bir ailenin üyeleri olarak görüyoruz.

Geleceğin Şehri Isparta’yı inşa etmek için beden ve beyin gücünü ortaya koyan işçi kardeşlerimle kentimiz her geçen gün çok daha güçlü bir altyapıya ulaşacaktır.

Bu çerçevede gerek belediyemiz gerekse belediyemiz şirketlerinde birlikte mesai yaparak hemşehrilerimizin huzur, mutluluk ve yaşam kalitesini daha üst düzeye taşımak için gayret sarf eden her bir emekçi kardeşim her türlü takdiri hak etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir medeniyetin mensupları olarak, başta mesai arkadaşlarım olmak üzere kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimin bu anlamlı gününü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve refah içinde bir ömür geçirmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Komedi

01 Mayıs 2024 Çarşamba 12:25

Memur doktor öğretmen Bayramı işçi ismi silinsin Başka Ülkeler güler bizim bu halimize 1 mayıs işçi bayramı memurlar doktorlar öğretmenler tatil yapıyor komedi ya başka birşey değil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR