26 Nisan 2024 Cuma

Sıcak Asfalt Hedefi Tamamlanmak Üzere

Sıcak Asfalt Hedefi Tamamlanmak Üzere

Isparta

Isparta Valiliği İl Özel İdaresi’nin bu yıl belirlediği 68 kilometrelik sıcak asfalt hedefinde yüzde 90’lık tamamlanma sağlandı.

Sıcak asfalt sezonun son çalışması Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt köyündeki 18 km’lik yolda devam ediyor. Vali Ömer Seymenoğlu, beraberinde Sütçüler Kaymakamı İsmail Güney, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, İl Genel Meclisi üyeleri ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu ile birlikte sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği bölgede incelemelerde bulunarak çalışanlara kolaylıklar diledi.

Sütçüler ilçesinde devam eden bir diğer yol çalışması ise Çandır köyü merkeziyle Yıldız Mahallesi arasında kalan 10 Kilometrelik güzergah. Bu güzergah, İl Özel İdaresi’nin ilk kez beton yol yapımı gerçekleştirdiği güzergah olacak.

Vali Seymenoğlu, beton yol çalışmasının yapılacağı alana kurulan malzeme kırım ve eleme tesislerinde incelemede bulunarak İl Özel İdaresi ekiplerinden bilgi aldı. Bölgeye önümüzdeki günlerde beton santrali kurularak Ekim ayı içinde de yol yapım çalışmaları başlayacak.

Vali Seymenoğlu incelemelerinin ardından Sütçüler Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek Kaymakam Güney’den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak Kaymakamlık binasında yeni konsept uygulamasıyla yenilenen İlçe Nüfus  Müdürlüğü’nde incelemelerde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

a.gökdere

24 Eylül 2021 Cuma 09:07

eğirdir aşağı gökdere köyü yoluna da sıcak asfalt istiyoruz....

Yasar ciftci

24 Eylül 2021 Cuma 00:10

Kumdanli ne oldu hani söz vermiştiniz kumdanli temsilciniz bundan sonra hiç gibidir milletin gözünde

Yakaörenli

23 Eylül 2021 Perşembe 21:10

İlk kez beton asfalt yapılıyormu? Doğrusöyleyin doğru yazın ilk beton asfaltYakaören köyünde 2007 2008 yollarında yapıldı .

EGEMERT

23 Eylül 2021 Perşembe 19:49

birde merkeze bağlı direkli köyüne el atsanız ne güzel olacak ama işinizmi gelmiyo yoksa görmemezlikdenmi geliyorsunuz bilmiyoruz

VATANDAŞ

23 Eylül 2021 Perşembe 18:30

Asıl gerekli yere sıcak asfalt atılmıyor bende buna şaşırıyorum eğirdir kovada arasi cakilli asfalt heryil bozuluyor 2 yıla bir asfalt atılıyor ve araçları mahvediyor asıl oraya eğirdir kovada arasinada sıcak asfalt yaparsanız vatandaş olarak çok sevinecegiz yetkililer insaAllah sesimizi duyar dağın basina sıcak asfalt asıl gerekli yoğun trafik olan yerde cakilli eski düzen asfalt

Davrazlı

23 Eylül 2021 Perşembe 12:50

Sevinçbey - bademli yolu ne zaman yapılacak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR