19 Nisan 2024 Cuma

SEYMENOĞLU’NDAN SÜRPRİZ MORAL ZİYARETİ

SEYMENOĞLU’NDAN SÜRPRİZ MORAL ZİYARETİ

Isparta

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Bölgesel Amatör Lig 7’nci grupta mücadele eden Isparta 32 Spor’un yönetim ve teknik heyetine ziyarette bulundu.

Vali Seymenoğlu, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7’nci grupta ilimizi temsil eden Isparta 32 Spor’a moral ziyaretine gitti. Beraberinde kulüp yöneticileri, teknik heyet, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan ve ilgili basın mensuplarıyla tesisleri gezen Seymenoğlu, takımın son haftalardaki gidişatından memnun olduğunu ifade etti.

HEMŞEHRİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Isparta 32 Spor tesislerini heyetle birlikte gezen Vali Seymenoğlu, yeni teknik direktör, Trabzonspor'un ve milli takımın efsane futbolcularından hemşehrisi Teknik Direktör Hasan Şengün ile de sohbet edip, hasret giderdi. Sporun ve sporcunun dostu Vali Ömer Seymenoğlu, "Merkezin yanı sıra köy ve kasaba ziyaretlerimiz sürüyor. Yoğun tempomuza rağmen hocam bizi ziyaret etmek istedi. Ben de ona ve takımımıza sürpriz yapmak istedim. Isparta 32 Spor, 2 haftadır çıkışa geçti, inşallah devamı gelir. Hocama, yönetimimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. " dedi. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'na teşekkür eden Teknik Direktör Hasan Şengün, "Sürmeneli hemşehrim değerli Valimize ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Hep birlikte takımımızı başarıya ulaştıracağız. Kent büyüklerimizin yanı sıra, vatandaşlarımızın da desteğine ihtiyacımız var" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartali

13 Kasım 2019 Çarşamba 00:03

Galip amca, ikinci ismin Kemal miydi. Kemal ismi daha güzelmiş. Yakında başkanım dedin hala olmadın

Kemal

12 Kasım 2019 Salı 18:21

Hasan hocam çok şanslısın geldin liğ sonuncularıyka oynuyorsun, valide hemşerin ey maşallah, dikkat et ıspartada dakikada olaylar değişir tarakçı senide yer gönderir. Başarılar..

ıspartalı

12 Kasım 2019 Salı 17:26

Yaşlılar geçidi

ıspartalı

12 Kasım 2019 Salı 17:26

Yaşlılar geçidi

Kamil

12 Kasım 2019 Salı 15:21

Dedenin ne işi var orda

Taraftar

12 Kasım 2019 Salı 12:20

Abi ya, fotoğrafa bakıyorum da 4 kişi haricinde hepsi DEDE. Vali bey nezaket gösterip ziyaret etmiş. Söyle bir bakın resme çoğunuz 50 yaş üstüsünüz. Caminize gidin, torununuza bakın, gerçeği kabul edip, bayrağı gençlere devredin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR