26 Nisan 2024 Cuma

SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL YANDI

SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL YANDI

Isparta

ISPARTA'da seyir halindeki otomobil motor bölümünde başlayan yangın sonrası kullanılamaz hale geldi.Yangın saat 12.00 sıralarında Yeni Sanayi Sitesi 153 Cadde üzerinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 07 NB 529 plakalı otomobil seyir halindeyken motor bölümünden yanmaya başladı. Sürücü kendisini dışarı atarken, çevredeki iş yerlerinden getirilen yangın söndürme tüpleriyle alevlere müdahale edildi. Haber verilmesi üzerine Isparta Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangını söndürdü.Otomobil kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedenini belirlemek üzere itfaiye ekipleri detaylı inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Grty

28 Mayıs 2020 Perşembe 08:47

Ötv denilen saçma vergi kalksa bu tenekelere kimse binmez. Millet fakirlikten mecburen bunlara biniyor. Egzos bağırtan apacilere ise ne kadar sövsek azdır. Onlar kadar şerifsiz kansız pislik it soyu bulunmaz. Milleti rahatsız etmek ana görevleridir bunların.

TOFAŞ DÜŞMANI

28 Mayıs 2020 Perşembe 03:28

BURADAN CUMHURBAŞKINANA SESLENİYORUM BU TOFAŞLARI TOPLATIP TOPLU BİRYERDE YAKIN %90 I APAÇİ MEMLEKETE 5KURUŞ FAYDASI OLMAYAN ZİBİDİLERİN ELİNDE BUNLARA EGZOZU TAKANLAR ALLAH RIZASI İÇİN HAVA ATTIĞINIZIMJ SANIYORSUNUZ ? AMA BOŞU BOŞUNA KÜFÜR YİYORSUNUZ HATIRLATAYIM İSTEDİM :) BOMBA KISMA GELİYORUM BU ARABAYA 25-30 Bin TL fiyat yazıyorlar bu arabaya bu parayı verende ne bileyim bisiklete binerim daha iyi

Mustafa dere

27 Mayıs 2020 Çarşamba 22:40

Gacak merdiven altı LPG istasyonlarında 100 lira yi ararlarsa sıkıntı olur her zaman diyoruz canınız malılınız bizim için değerli lütfen yaptırdığınız bakım yerlerinin TSE sıtandartlarına uygun yetki belgesi olan yerlerde yaptırınız

Egzoz sesi istemiyorum

27 Mayıs 2020 Çarşamba 19:52

Bu tüplü tofaslari modifiye eden sanayii esnafininda bı incelenmesi gerekir. Ne yapıyorlar diye. Bu araba 60 beygirken nasıl böyle ses çıkarıyor ki.

Muhtar

27 Mayıs 2020 Çarşamba 19:47

Öncelikle geçmiş olsun araçlarda lütfen yangın tüpü bulundurun

ısparta duyarlısı

27 Mayıs 2020 Çarşamba 19:06

kuş serimi hepsi yansın helezon kesip tesisat koyup abart egsozla hava atmakmı alın işte sonu bu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR