20 Nisan 2024 Cumartesi

ŞEVKET DEMİREL'DEN GELENEKSEL KARPUZ FESTİVALİ

İş Adamı Şevket Demirel’in her yıl geleneksel olarak Orkav’da yaptığı karpuz festivali iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Şevket Demirel, kardeşi 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’den özlemle bahsederek, yad etti.

Isparta

İşadamı Şevket Demirel, kısa adı ORKAV olan Atabey’deki Orman ve Tarım Sanayi Ham madde Üretim AŞ’de her yıl düzenlediği geleneksel karpuz festivaline bu yıl da ev sahipliği yaptı.

Karpuz festivali bürokrat, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Festivale katılanlar arasında Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Deniz Baykal’da vardı.

Karpuz festivalinde, ilk olarak misafirlere yemek ikram edildi. Ardından sofra duası yapıldı.

Festivalde konuşan İş Adamı Şevket Demirel, festivalinamacının reklam değil, toprak sevgisi olduğuna vurgu yaptı, gösterilen ilgidendolayı katılımcılara teşekkür etti. İş Adamı Şevket Demirel, konuşmasında  kardeşi 9. Cumhurbaşkanı merhum SüleymanDemirel’i yad etti.

Konuşmanın ardından Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Deniz Baykal, ORKAV’da yetiştirilen karpuzu kesti. Kesilen karpuz, masadaki misafirlere ikram edildi.

 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

OSMAN UTKU ZENGİN

26 Eylül 2023 Salı 11:43

4 yıl boyunca yapılmayan Karpuz Festivali bu sene yapıldı. Karın ağrısı olanlar yine klavye başında genelleme yapmıyorum (NANKÖR ISPARTA).

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR