17 Nisan 2024 Çarşamba

SERTUR GENEL KURULUNDA KONUŞTU

Isparta’da öğrenci servisi taşımacılığı yapan Ser Tur Kooperatifi’nin mali genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda konuşan Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural, tüm Türkiye’ye örnek olan kooperatifin çıtasının daha da yükseltileceğine inandığını söyledi.

Isparta

Uzun yıllardır ilimizde başarıyla öğrenci servistaşımacılığı yapan Ser Tur Kooperatifi’nin dün mali genel kurulugerçekleştirildi. Genel kurula Isparta Şoförler, Otomobilciler ve NakliyecilerOdası Başkanı Ahmet Tural ve sertur kooperatifi üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen mali genel kurulla hemn kooperatifin hem deşirketin raporlarının görüşüldüğünü belirten Ser-Tur Kooperatifi Başkanı MehmetYücedağ, “Mali genel kurulla bir yılın muhasebesini yapma imkanımız oldu” diyekonuştu.

Diğer illerin Sertur Kooperatifini örnek aldığını söyleyenIsparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ahmet Tural,“Yüksekte olan çıtamızı daha yükseğe çıkaralım. Kooperatifimiz gerçekten önemliişler yapıyor. Hepimiz çocumuz için yaşıyoruz. Sizlere emanet edilenöğrencilerimizi kendi evlatlarınız gibi sahip çıkıyorsunuz. Bu nedenlesorumluluğunuzu yerine getiriyorsunuz. Ortayı çıkan başarının da sahibisizlersiniz. Bütün gerekenleri tam layıkıyla yapıyorsunuz ve bundan sonra dayapmaya devam edeceksiniz” dedi.

Mali genel kurulda yönetim ve denetim kurulu raporları da oybirliğiyle kabul edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sayın başkanım

08 Mayıs 2015 Cuma 11:15

Sayın başkanım çalışmalarınızı takdir ediyoruz, ancak hala Ispartada özel minibüsü ile kaçak servisçilik yapanlar var, bunlar engellemek için hiç çabanız var mı? Anadolu lisesine beyaz renkli transporter minibüs kaçak servis çekiyor, isterseniz resimlerini gönderebilirim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR