25 Nisan 2024 Perşembe

SERİK BELEDİYESPOR, GÜLLER DİYARINDA GÜÇ DEPOLUYOR

SERİK BELEDİYESPOR, GÜLLER DİYARINDA GÜÇ DEPOLUYOR

Isparta

Yeşil-beyazlıların Isparta kampı sorunsuz geçiyor. Serik Belediyespor Genel Kaptanı İsmail Kökalışlar ve Teknik Direktör Mehmet Şansal, Isparta Valisi Şehmus Günaydın ve tüm yetkililere ilgililerinden dolayı teşekkür ettiler.

TFF 3'üncü Lig'de mücadele eden Serik Belediyespor, 3. Etap kampını Isparta’da sürdürüyor. Barida Hotels’de konaklayan yeşil-beyazlılar, günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grubunu lider tamamlayan ve Play-Off maçında da Ödemişspor’u farklı dize getirerek 3. Lige yükselen Antalya temsilcisi, yeni sezonda da umutlu.

                Sabahları SDÜ, akşamları Atatürk Stadı’nda idman yapan Serik Belediyespor, mevcut kadrosunu büyük ölçüde korurken, yaptığı takviyelerle de gücüne güç kattı. En son  1 dönem Galatasaray'da da forma giyen Erman Kılıç’ı transfer eden yeşil-beyazlıların hedefi: 2. Lig.

“VALİSİNDEN, MÜDÜRÜNE HERKES BİZİMLE İLGİLENDİ”

                Serik Belediyespor Genel Kaptanı İsmail Kökalışlar, Isparta kamplarını değerlendirdi.

Isparta’nın kamp için ideal bir merkez olduğunu söyleyen Kökalışlar, “Ispartalı hemşerilerimizin misafirlerden memnunuz. Bizlere sorunsuz bir kamp yapmamızı sağlayan başta Isparta Valisi Şehmus Günaydın’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e, personeline SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya, SDÜ Spor Tesisleri Sorumlularına ve çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

“ISPARTA’NIN HAVASI AFYONDAN DAHA İYİ…”

                Serik Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şansal ise iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve yapacakları özel maçlarla lige en hazır şekilde gireceklerini söyledi. Isparta’nın kamp için ideal bir merkez olduğundan bahseden Şansal, “Isparta’nın havası Afyon’dan daha iyi. Buraya yeni tesisler ve oteller yapılması halinde Isparta yeniden kamp merkezi olacaktır. Kampımızın sorunsuz geçmesi için başta Isparta Valimiz Sayın Şehmus Günaydın ve tüm yetkililere teşekkürü bir borç biliyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kirmiziyengecler

13 Ağustos 2018 Pazartesi 12:02

geçen sene bal ligi sampiyonu rakibimize 3.ligte başarilar dilerim darisi isparta spora

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR