28 Mart 2024 Perşembe

ŞENOL SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Ak Parti İlçe Başkanı Hidayet Şenol’dan anlamlı açıklama...

Isparta

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Hidayet Şenol, bir süredir kendisi, parti teşkilatı, il başkanı ve milletvekillerine yönelik eleştiri ve saldırılarla ilgili olarak ilk kez  konuştu.

 

Başkan Şenol, bir süredir sosyal medya ve yerel basın üzerinden başta Celalettin Gültekin olmak üzere Tekin Bayram’a yakın isimlerden kendisine, parti yönetimine ve milletvekillerine yönelik olarak sürdürülen eleştiri kampanyasına cevap vermeyi düşünmediğini ifade etti.

 

Ak Parti’nin siyaset ilkeleri, terbiyesi ve teamüllerinin belli, net ve açık olduğunu kaydeden Şenol, “Bizim konuşacağımız yerler bellidir. Bir sürü bel altı ve kimi iftira niteliği taşıyan konulara cevap vermememizi kimse başka türlü yorumlamasın. Suskunluğumuz parti disiplinimizden ve terbiyesinden kaynaklanmaktadır. Parti disiplini, ahlakı, teamülleri bu konuda nasıl hareket edilmesi gerektiğini açık bir şekilde ortaya koymaktadır. Biz bu çerçevede, partimizin gerekli kurul ve toplantılarında gerekli konuşma ve istişarelerimizi gerçekleştirmekteyiz. Bu hususta kamuoyunun aydınlanması amacıyla bu açıklamayı yapıyor ve herhangi bir polemiğe girmeyeceğimi ifade ediyorum. Biz enerjimizi memleketimize hizmet getirmeye ayırıyor ve gayretimizi bu alanda sürdürüyoruz. Durmak yok yola devam diyor, Yalvaç'ımıza lafla değil icraatla hizmet verme gayreti içinde oluyoruz.” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR